• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: ja to nepozaduju, clovece nestastna..ja nikoho smradem netejrám, nikomu do nosu nelezu ani moje pest se k nicímu nosu nepriblížila víc, nez by se sluselo, takze jediny, co od lidi chci je, aby oni nechali v klidu zit me tak, jako já nechávám je a s zadným smradem je nevotravuju .. kaslu na nejakej jejich respekt...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: co je CHOICE?
    zni to skoro jako chlera, fuj
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: kdyz nekoho respektuju, musim vedet proc...
    když to otočíme - na základě čeho požaduješ, aby jiní respektovali tebe? ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: toto taktéž:

FESTER --- --- 22:47:57 26.1.2008 --- 02:08
    LONESTAR: dyt to rikam ale jeji JA to nechape... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: respekt je takový pekny slovo, ze? vis, ja jsem schopna respektovat jen urcitý veci... kazdej si muj respekt neziska jen za to, že huláká .....
    kdyz nekoho respektuju, musim vedet proc... nevim, proc bych mela respektovat lidi, co jsou bezohlední, drzí a arogantní...nebo jen tupí... k tem zaujímám podle okolností jiný postoje, nez respekt a funguje to..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: to je právě ta kokotina, že hospoda je u nás prohlášena veřejný prostor...
    Hospoda, milá zlatá, je (povětšinou) soukromý podnik, který provozuje soukromý provozovatel... A vstupem do hospody přistupuješ na podmínky, které si její majitel stanovil... je přinejmenším chucpe mu diktovat, zda ve svém vlastním podniku může povolit kouření (stejně jako třeba mu diktovat, koho musí obsloužit, když nechce...)

Kdybych přišel do tvého bytu, tak bych si tam mohl diktovat, co se tam může nebo nesmí? Jak by se ti to líbilo?
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: to rekne clovek ktery nemo co rici...
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: ano mas pravo jit do hospody... ale taky mas CHOICE : pac se tam kouri tak tam nelez... a ty tu tvoji CHOICE ignorijes... ty rikas JA TAM MUSIM JIT.. a pokud tam musis jit tak AKCEPTUJ ze se tam kouri...
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: radar ma spolecneho s obranou proti radaru radar, to je snad jasný, ne?
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: ses jak starej gramofosn...s preskakujici plackou..neco s tim udelej
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: já mám PRAVO jit do hospody. Je to verejna prostora. Tvuj kouř by se tedy mel zastavit pred mym nosem, pokud tuto hranici nedokaze zachovat, potom prekracuje svoje prava a porusuje moje prava, presne podle toho tvyho hesla..
    ale nojooooo......heledte, me uz to dneska fakt nebaví, mám pocit, jako bych vykourila aspon krabku startek... bezte to resit jinam
    FESTER
    FESTER --- ---
    LONESTAR: dyt to rikam ale jeji JA to nechape... :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: Nikdo tě přece nenutí (= nemáš povinnost strkat svůj nosánek do hospody, ve které je je kouř z cigaret, ne? Nebo jo? Neznám takový zákon...

LALINA: co má radar společného s obranou občana proti radaru? :-P)
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: rad zapomenu ver tomu ze rad...:) preferuji respect pred ja ja ja a ja...
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: co myslíš, že tak radar asi muze mit společného s obranou obcana, hm? ;-))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: ta hlaska je príma... mno, pokud by se kouř z cigaret dokazal zastavit ped mým nosem, (a ocima) nemela bych namitek ... ale praveze kour tuto hranici svevolne porusuje..je potreba se branit..
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: a ty ve svym protilalinovým fanatismu asi nepochopis, ze nejsem fanatik..oka..ja s tim klidne dokazu zít... bydlím už v kdejakých skatulkách lidí, co nevnimaj, co rikam, ale umej rychle soudit a skatulkovat.. tak si to uzij, ale na kvalitni diskusi se mnou zapomen..
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: jasne sem legracni...:)
    FESTER
    FESTER --- ---
    vis my to mame doma hezky udelany... doma se nekousri ale jenm v comuter room... to se vseobecne respektuje... v aute se kouri jenom kdy jedu sam... pokud jedu se zenou tak se nekouri...

my tomu rikame respekt a ohleduplnost...

zena je spokojena.. ( nekuracka) ja jsem spokojen (kurak )
    ty chces fanatismus ale v tvym fanatismu to ty asi nepochopis...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam