• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: FESTER: mužes klidně i polykat, ale ne na verejnosti, strejdo festre a uz me dej pokoj, nebo tu ziletku pouziju uplne jinak!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: no a hele... zivot jde dal i tam, zejo? kram se zavre a kuraci zustanou a zakourej si..je to sice hovdina, jako kazdej extrem, ale kdyz lidi neumej delat rovnovahu a neznaj ptřed, harmolnii, tak co s tim, no..zivot si vzdycky nejaky cesticky najde a je to v poradku...
    a jak rikam: aby z toho zakona tgreba vylezl nejakej kompromis (/trebas ty cimry) tak v zacatku musi bejt prostor pro licitaci...
    FESTER
    FESTER --- ---
    jeste jednou.. byla otazka a cekam na odpoved : mam pravo kourit ???
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: není to tam - v návrhu je úplný plošný zákaz kouření ve všech pohostinských zařízeních (totéž platí třeba v Irsku, ale AFAIK i v jiných zemích SESRu)

LALINA: s žiletkou se dá dělat spousta věcí, nejen (se) zbavovat života :-P)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: mužes klidně i polykat, ale ne na verejnosti, strejdo festre a uz me dej pokoj, nebo tu ziletku pouziju uplne jinak!!!
    FESTER
    FESTER --- ---
    byla otazka a tak odpovez
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: hehehe...tomu rikam respekt.....ses fakt vtipnej .-))))
    proste komu se neco nelibi, at se zabije, je to jeho CH CH CHO _I_C_E

omg
    FESTER
    FESTER --- ---
    Lalina : mam pravo kourit ???
    FESTER
    FESTER --- ---
    vo to de .. :) zbavit zivota... pak si aspon na nic nebudes stezovat :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: aha...no navod znam..ale neni dobrej... cloveka to zbavi zivota, ne frustrace .-))))
    FESTER
    FESTER --- ---
    ziti je preklep melo bej UZITI :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: ja ten navrh neznam.. pokud tam je, že kazda hospoda bude mít kuracký salonek, bylo by to dokonaly..ale v tyhle zemi neni nic dokonaly...

takže: je to navrh..je tlak..bude se smlouvat a licitovat...comprende? ;-))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: na žití žiletky???
    cože? no to teda jsem zvedava, ale do posty, tady je to OT..navod na žití žiletky,....hmmm... my jsme s ziletkama kamosi, ale jejich žití mi nejak jaksi uniklo.. se aspon neco dozvim..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: takže souhlasíš s tím, že plošný zákaz kouření ve všech hospodách je špatný nápad? ;-)
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: well kde je pak problem ???
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: ale jo, pohoda, ja se ale ptala tuhle specielne Festera .-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: už zase??? si nedas pokoj, co? hele, me osobne jsou hospody putna... jdu tam, kam jit chci a bud slzim a kaslu a smrdí mi obleceni, nebo ne.. mnoho jich uz má vyběh pro exoty, kde se nekouri..pohoda....
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: udelas dobre :) chces navod na ziti ziletky ???
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: no promiň :-P))) jsem ti jen odpovídal na tvůj dotaz (LALINA)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: no jo, spatny, to jo... jsem luzr nejvetsi..jdu si pro ziletku .-)))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam