• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    LALINA: Já bych tomu dala maximum prostoru a případné nevhodné produkce řešila situace od situace. Podle mne pouliční vystoupování do města přináší život..
    LALINA
    LALINA --- ---
    co si myslíte o provozování hudby na veřejnosti? Je hudební produkce s kloboukem žebrota nebo ne? Je ulice veřejný prostor, kde si každý může dělat, co chce? Jsou Musicpointy řešení ?
    CO SI O TOM MYSLÍTE ?

http://brno.idnes.cz/poulicni-hudebnici-obsadili-centrum-brna-v-den-zakazu-hrani-p4u-/brno-zpravy.asp?c=A100603_203203_brno-zpravy_bor
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    LALINA: To je fakt dobrý. To by mělo být pravidlem.
    LALINA
    LALINA --- ---
    dobrý tohle: http://www.kauza3.cz/redakce/

máte pro vaši Prahu nebo vaše město odobné alternativní médium?
    LALINA
    LALINA --- ---
    z E15:

Máme rekordní deficit a jeho snižování je pro nás prioritou. Nejsme v pozici, kdy bychom mohli podporovat další země,

řekl o případném britském podílu na záchraně eura nový ministr zahraničí William Hague
    -----------------------------------------------------------------------------------

Tak je to logické a moudré...a pro nás poučné vidíme, že takto se chovají spojenci když jim začne téci do bot...
    Nehodnotím to, jen říkám: pamatujme na to a nespolehejme se na nikoho.
    LALINA
    LALINA --- ---
    sakryš, JAK to udelat, aby se nevyhazovaly naše miliony do luftu ???
    zaplatím si, aby me dva měsíce otravovali cizí lidi na ulicích, ve schránce, všude, kam se člověk vrtne a nakonec jim to zaplatím ještě jednou za to, že vyhráli volby- získali hlasy. To me ničí toto.
    http://zpravy.idnes.cz/konci-rekordne-draha-kampan-volice-vysla-na-stamiliony-p19-/domaci.asp?c=A100527_174839_domaci_jw
    LALINA
    LALINA --- ---
    Vážení přátelé Klánovického lesa,

doteď se politické strany předháněly svými volebními sliby. Jsou ale politici ve skutečnosti ochotni podpořit konkrétní občanské aktivity, třeba zachování celistvosti největšího pražského lesa před výstavbou dalšího z mnoha golfových hřišť?
    Zeptali jsme se proto začátkem tohoto týdne předsedů několika politických stran, co mohou pro záchranu Klánovického lesa udělat. Ptali jsme se proto, že osud lesa je bohužel závislý na tom, zda jsou právě politici ochotni respektovat výsledek místního referenda, které výraznou většinou 82% odmítlo výstavbu golfového hřiště na úkor lesa. Ano, osud lesa je bohužel závislý na nich a na tom, zda výsledek referenda promítnou do územního plánu tak, aby hřiště nemohlo být uprostřed lesa postaveno.

Dopis, který jsme politikům poslali a jejich „odpovědi“ naleznete na naší webové stránce www.ujezdskystrom.info

Sdílíme s mnohými rozčarování ze současné situace, která postihuje všechny oblasti našich životů. Přesto doufáme a podle svých sil pomáháme tomu, aby se česká politická reprezentace vzpamatovala a aby konečně hájila skutečné hodnoty. A k těm Klánovický les plně patří!
    Nepřestávejte prosím pomáhat budoucnosti Klánovického lesa všemi prostředky, pro tentokrát prozíravou politickou volbou!

Děkujeme.
    Za Újezdský STROM
    Pavel Roušar, předseda
    www.ujezdskystrom.info
    LALINA
    LALINA --- ---

Vyměnte politiky - http://www.vymentepolitiky.cz/
    VEŘEJNÝ DLUH - http://www.verejnydluh.cz/
    LALINA
    LALINA --- ---
    NETCAT: co te na tech krámech prosím tebe těší? dáš se opít volebním rohlíkem, jo? ;-)))
    NETCAT
    NETCAT --- ---
    Prijde mi, ze ODS koblizky, kafe, naramky, propisky potesi, ale penize jdou z nasich kapes a mohly by byt vynalozeny ucelneji..
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tady z té ankety je dobře vidět, že většina lidí nevolí malé strany ze strachu před "zahozením hlasu". Taková atmosféra zjevně demokracii prospět nemůže.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby/clanek.phtml?id=668193&sym-ok=8307#anketa-8307
    LALINA
    LALINA --- ---
    REESHA
    REESHA --- ---
    LALINA: naprostej souhlas... taky nevidim nic spatnyho na tom co napsal... me osobne by to taky vadilo.
    a dal... to s tema kolama... kde je jako chyba? napsal ze by se zasadil pro dalsi cyklostezky. co vic chtit?
    GOODBASE
    GOODBASE --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    TAMARIX: víš - jako ono asi nejde tak uplne o osídlení vybydlenýho domu, to asi cítíš taky, žejo, že jde o drobet jiný věci...
    LALINA
    LALINA --- ---
    TAMARIX: jo tak to je možný, že jim to na popularite nepridá....
    hele, já se v tom moc neorientuju, nevis, koho tak volí squtteri, bezdomovci, povaleci a nemakačenkové? žeby VV ? to se mi ani nezdá...
    LALINA
    LALINA --- ---
    TAMARIX: šetrná dopravva...šetrná k čemu? rozhodně ne ke zdraví... a taky ne k chodcům - tuhle jsme se o to hádali jinde, nechce se mi do toho poustět znova, ale kolisty nemusím... chovaj se jako by pro ne neplatila žádná pravidla, ani jezdci ani chodci - lezou do dráhy jak autum, tak chodcům, neobtezujou se ani cinknout, kolikrát už me malem sejmuli...nene - NE.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ostatně co je na tom snobskýho, že jsem zádumcivé tiché povahy a mám ráda klid, ticho a cisto? má snad budoucnost Prahy patřit tem, kdo jsou nejarogantnejší, nejdrzejší, nejvulgárnější, nejbezohlednější, nejničivější, nejasociálnější ? A ostatní budou mezi nima jen bázlive kličkovat aby je nahodou nurazili a neposlapali jejich svatý lidský (spíš dobytčí) práva, a nebyli ttřeba snad dkokonce za to odsouzený???
    když chtějí žít takhle přírodně, at jdou bydlet pospolu do nejaký komunity na venkov, ale ve meste jsou nutný nejaký pravidla..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    LALINA:
    LALINA: OK. Mrkni někdy sem: [ oO šetrná doprava ve městě, město jako prostředí k životu Oo ] . Zrovna od Tebe mě tyhle názory sice trochu překvapují, ale to se nedá svítit.. Tož tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam