myslím, že už jsme tady jednou tuhle věc měli, ale nevím, jestli je to to samé.... takže:
Dovoluji si vám přeposlat naléhavou výzvu o chystaném zákazu přírodních léků v EU. Dlouho jsem tomu nevěnoval pozoronost, protože se mi zdálo být nemožné, že by se něco takového mohlo chystat. Ale ukazuje se, že to je, bohužel, realita. Přeložil jsem velmi narychlo text výzvy i text samotné petice. Originál petice a zevrubnéobjasnění celé kuazy najdete na červěně vyznačeném linku, který je uveden v textu výzvy. Podepiště ji, prosím, a rozšiřte co nejvíce lidem.
Jiří Zemánek
Přírodní léky postihne 30. dubna zákaz, JEDNEJME TEĎ!
30. dubna budou přírodní rostlinné produkty (v podstatě tedy všechno ostatní než petro-chemicky vyrobené produkty multinárodních farmaceutických společností) v EU zakázány. Cena za registrační proceduru, bude totiž pro jejich výrobce zcela prohibiční. Jestliže kvůli ničemu jinému, tak kvůli protestu vůči kriminální povaze této snahy (ať už jste si vědomi fyziologického ohrožení, jež mnoho farmaceutických preparátů dlouhodobě působí, nebo ne) klikněte na link a podepište, prosím, tuto petici.
Forbidden healing
http://savenaturalhealth.eu
Jen vy a já můžeme zastavit nadvládu Velké Farmacie. Mají v úmyslu a podnikají k tomu všechny krok, chránit svoje zisky, pokud nebudou aktivně zastaveni. Budeme-li sedět potichu, zapatíme za to důsledky. Čas běží. Pokud to nebude zastaveno v EU, nemůžeme být schopni to zastavit kdekoliv jinde.
PETICE PRO ČLENY EVROPSKÉHO PARLAMENTU
Jde o směrnice (nařízení), které se týká tradičních léčivých rostlin
Vážený pane/ Vážená paní,
Vyzýváme Evropskou komisi, aby zastavila direktivu, která se týká produktů tradiční bylinné medicíny (THMPD), Směrnici 2004/24/EC, která se od 30. dubna 2011 chystá odstranit možnost přístupu k ohromné většině léčebných produktů z přírodních bylin.
Tato direktiva (THMPD) zbavuje každého evropského občana vlatního práva na sebe-určení toho, jak se chce sám starat o svoje zdraví. Sahá daleko za rozumnou kontrolu nebezpečných produktů a vstupuje do sféry nátlaku, tím, že omezuje naše možností pro léčení zdravotních problémů.
Přístup veřejnosti k přírodním bylinným produktům, které byli tradičně volně přístupné, nesmí být přerušen.
Jsem přesvědčen, že původní lékařské znalosti, získávané z rostlin, nesmí být zničeny pouze kvůli ziskům nadnárodních farmaceutických společností.
Toto je ohromna obava a já bych byl rád, kdyby jste vzali v úvahu varování před tímto nebezpečím před tím než vznikne vážný problém.
V uvedené směrnici musí být urgentně udělány změny (doplňky) tak, aby se preparátům, vyrobeným z ne-evrospkých rostlin dostalo lepšího zohlednění.
Žádám vás o vyvinutí okamžitého tlaku na Evropský parlament stejně jako na Generální ředitelství zdraví a spotřebitelů (DG SANCO), aby tyto změny (doplňky) navrhly.
Natural Remedies Ban Hits EU April 30, ACT NOW!
On April 30th, natural medicinal plant products (essentially anything other than the petro-chemically derived fare of multinational pharmaceutical companies) will be effectively banned in the EU. The registration procedure costs that will be going into effect will be completely prohibitive. If for no other reason than protesting the criminal nature of this effort (whether you’re aware of the long-term physiological damage of many big pharma preparations or not) go to this link and sign the petition.
Forbidden healing
http://savenaturalhealth.eu
Only you and I can stop Big Pharma domination. They intend to, and ARE GOING TO, protect their incomes unless actively stopped. Sit in silence, and pay the consequences. Time is running out. If it’s not stopped in the EU, we may NOT be able to stop it elsewhere.