LALINA: Mě tak napadá kde ta národní strana, pardon rada :) vzala prachy na ty letáky apod. ?
Víceméně souhlasím, je potřeba se postavit na odpor proti tomu co tady je, ale nekoukání se na to, koho podpořím mi přijde dost krátkozraké...
Přijde mi to stejné asi jako, když bych si řekl, že se na 1. máje půjdu kouknout do ulic a bude mi jednou jestli se na ulicích přidam k náckům, komoušům a nebo anarchistům a to kam se přidám a nekoukání se na to co tím daná skupina sleduje, co má za sebou mi jako hloupost nepřijde ...
Proč tady lidi furt hledají nějakého "vůdce"? Proč lidi třeba v Řecku vyběhli ven, byli a jsou nasraní a bez nějaké větší organizace dělají riot, proč lidi v Dánsku po vyklizení Ungdomshuset vyšli do ulic a spojila je jedna věc a ze začátku vyšli do ulic naprosto neorganizovaně, až pak se protesty začli více organizovat, aby byli furt v ulicích a sám (obdoba ministra vnitra u nás) řekl, že ten barák byla chyba zbourat, protože přestávali mít síly na ty lidi v ulicích ...
Ono kdyby se lidi sešli před vládou a dobývali se dovnitř a pak je vytahali a lynčovali / vyházeli z oken, tak ano je tam ochranka, ty budovy jsou nonstop hlídané a určitě dost dobře, ano máme tady těžkooděnce, máme tady URNU (ikdyž ta nejspíš jako taková nepřipadá v úvahu) ale těch všech je omezený počet a nevěřím, že by na nás poštvali armádu a začli do nás střílet a v konečném stádiu by se k nám přidali třeba i ty fízlové, když by viděli, že před tím stojí statisíce lidí a jsou odhodlaní to TEĎ změnit, resp. vyházet ...
Pak nastává jedna důležitá a asi nejdůležitější otázka z toho všeho co bude pak? Když by se je povedlo vyházet a pozavírat, kdo tam půjde? Vandas, Ponert apod. individua? Lidi z lidu na základě čeho? Vzdělání? Kdo tam bude první?
Zachovat tento systém a nastavit větší kontrolu nově příchozích, naprostá kontrola účetnictví a účetů? To že společnost bude fungovat na základě nějaké solidarity, anarchismu (:)) a dobrého úsudku je více néž utopická ... Vláda pevné ruky typu Vandas a další zkurvený nacionálové? Nebo kdo? Co?
Ted se mi vybavil díl South Parku, jestli jste viděli, jak jsou volby a všichni fandí Obamovi, nakonec vyhraje, strašné oslavy apod. a pak přijde vystřízlivění ...