• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    LALINA: pokud sem hodis odkaz tohoto formatu a okomentujes ho jako stripek pokusu o svobodnou informaci a pak se jeste priznas k tomu, ze sis to, co oznacujes za svobodnou informaci, ani neprocetla, pak je tve prirovnani moji spontanni reakce k reakci prvka pro me zcela bezvyznamne. O nekterych vecech diskutovat nebudu a ani nebudu "korektni" kdyz uz tady to slovo zazniva. Nechapu, co cekas - ze se v tom budu rypat a presvedcovat te, ze to asi opravdu budou vykaly, kdyz to tak smrdi i vypada??? A ty si to ani poradne neprectes, protoze od toho tady preci nejsi ????
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT:
    konečně věcný názor bez osobního napadání, díky.

podle mého mdlého rozumu by se žádné sledování kriminality menšin nekonalo, kdyby tady vládla rovnost před spravedlností.
    To, co se tu děje, je politováníhodným důsledkem ještě politováníhodnější pozitivní diskriminace, která tu už docela dlouho vládne.

Až se poměry napraví a všem bude měřeno stejným metrem, bude zase klid, o to nemám strach.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Tyhle.... flustrace... jsou ucineny zlo! :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: úplně stačí, když k tomu webu napíšeš svůj názor. Pohoda. Ale tobě to zřejmě nestačí... Jsou v tom emoce, žeby nějaké frustrace? Je v tom víc, než by bylo zdrávo. Zamysli se nad tím.
    Myslíš si snad, že být militantní, když hájíš věc, kterou jsi pro sebe definoval jako správnou, je v pohodě ?

mě tyhle souboje celkem nezajímaj, extrémisti jsou mimo at už jsou na jakékoli straně - té tvojí nebo té jejich.-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALOBA: místo abys hned vulgárně reagovala jako prvok, bys sis mohla přečíst, co přesně jsem k tomu napsala.
    Já tady nejsem od toho, abych nutně vždycky posuzovala a kádrovala weby, dokonce je ani nemusím číst.
    Hodila jsem to sem , protože jsem na to někde narazila a zaujalo mě to, ale neměla jsem zrovna ani chut ani čas se tím pročítat víc, než jenom zběžně.
    Ani mě nezarazilo, že první články jsou o kriminalitě nedotknutelných, protože to jsou právě informace, které bývají často médii zamlčovány a pakliže je to portál na to, aby se tam objevovalo to, co se v oficiálních médiích zamlčuje, je asi logické, co tam asi tak bude.
    To je bohužel vždycky důsledek křečovité a nefér snahy a dobro=že vyvolává zlo. To je zákon a já ho nevymyslela.

Myslím si, a jsem o tom přesvědčena, že zdejší pokročilá komunita je sdostatek schopná si o různých věcech dělat úsudky sama bez předešlého prověření a ideologického schválení Lalínou.
    Já tady nechci být nějakým garantem politické korektnosti, s tím na mě prosím nechoďte a hezky se snažte každej sám.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Protoze je prilis selektivni, co se tyka obsahu. Sledovani kriminality mensin je trochu moc i na me, prestoze nemam rad politickou korektnost tak, jak se dnes praktikuje.
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    LALINA: Neverim vlastnim ocim. Zacinam nabyvat dojmu, ze by sis mela vyndat hlavu z prdele. Teprve pak bude mozna nejaka diskuse. Obvykle se snazim se s lidmi bavit o jakychkoli vecech, dneska ale fakt nemam naladu na to, abych mi tu nekdo nabidl hromadu hoven, s tim ze je to super sendvic, a ja mu vysvetlovala, ze si myslim, ze jsou to spis hovna, ale at to klidne zere, ze mu v tom nebranim. Mela bys myslim zmenit nazev fora, nejak to uplne nesedi skutecnosti.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hele tohle me fakt neba. koukni se na prvni stranku tohodle "svobodnyho" portalu, a co vidis? Cikanska kriminalita, Vietnamska kriminalita, Kriminalita ostatnich mensin, Nova levice (a jeji kriminalita samozrejme) a korupce.. kde vidis "bilou" kriminalitu? ha? kde jsou vsichni ti naglove, kdyz nejakej uchylak znasilni dite? ha? jakmile se nekde sustne, ze neco udelal prislusnik mensiny, tak se vsichni tihle blbecci muzou pretrhnout, aby upozornili na "problem" souziti, samozrejme pod zasterkou bezpecnosti a podobny kydy. A samozrejme je uzasne se jeste navrch stavet do role disentu, nekoho, kdo nesmi "pravdive informovat" neb je pak prohlase za ideozlocince. Kecy, kecy, kecy! normalni rasisticky kecy. Pokud je nekdo proti nasili, pak se bude angazovat proti nasili. Pokud je nekdo rasista, pak v nasili najde zaminku k pausalizaci a odsouzeni naroda/rasy. Chapes? Asi ne.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: zajímavé...pročpak je neonazi?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LALINA: heh super, brat si oblibeny neonazi web jako stripek pokusu o svobodu informaci..
    LALINA
    LALINA --- ---
    dneska jsem narazila na tohle...ani nevím, jak to dlouho existuje, ale je to jeden ze střípků pokusů o svobodu informací

https://www.wikipus.info/wiki/Wikipus:Port%C3%A1l_Wikipusu
    LALINA
    LALINA --- ---
    já už nevím, jestli jsme se kdysi zminovali o sociální trojčlennosti tady v tom klubu nebo jinde, ale asi tady. Dávala jsem sem nějaké jiné stránky, ale tady by to mělo být kompletně a snad srozumitelně objasněno, co to je a jak na to... asi ještě pořád utopie, ale je asi dobré dívat se daleko a vědět o možnostech... potencích...

Trojčlennost sociálního organismu - Anthroposofická společnost v ČR
    http://www.anthroposof.cz/co-je-anthroposofie/anthroposofie/socialni-trojclennost/
    LALINA
    LALINA --- ---
    EXTAZYK: ale tamto bylo v češtině ..
    EXTAZYK
    EXTAZYK --- ---
    LALINA: to je jen spatne napsanej odkaz :]

http://digitaljournal.com/article/322569
    LALINA
    LALINA --- ---
    jen velmi nerada si zadávám s Bleskem, ale udělám vyjímku, když se nikdo jinej zatím nezmohl....

Petice za propuštění řidiče Tykadlo! Dejte mu svůj hlas a pošlete vzkaz | Blesk.cz
    Petice za propuštění řidiče Tykadlo! Dejte mu svůj hlas a pošlete vzkaz | Blesk.cz
    http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/173043/petice-za-propusteni-ridice-tykadlo-dejte-mu-svuj-hlas-a-poslete-vzkaz.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    hm, tak koukám, že tohle [ LALINA @ Obrana občana ] už bylo odstraněno.... tedko nevím kdy to má být:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ČR se připojuje k světovému hnutí Wallstreet occupy :

http://digitaljournal.com/article/322569.
    LALINA
    LALINA --- ---
    DNES !!!

Pirátské Noviny - Vězeňský happening proti šmírovacímu zákonu
    http://www.piratskenoviny.cz/?c_id=696989
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ukradeno z facebbokoveho profilu Martina Cermaka:

V Holesovicich se v ulicich objevily rady pro uzivatele socialnich siti. Tak je prosim dodrzujte!

Jeden z komentaru:
    Standa Sojka Jestli to není ta ... Holešovická výzva!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ja se taky nepru.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam