LALOBA: místo abys hned vulgárně reagovala jako prvok, bys sis mohla přečíst, co přesně jsem k tomu napsala.
Já tady nejsem od toho, abych nutně vždycky posuzovala a kádrovala weby, dokonce je ani nemusím číst.
Hodila jsem to sem , protože jsem na to někde narazila a zaujalo mě to, ale neměla jsem zrovna ani chut ani čas se tím pročítat víc, než jenom zběžně.
Ani mě nezarazilo, že první články jsou o kriminalitě nedotknutelných, protože to jsou právě informace, které bývají často médii zamlčovány a pakliže je to portál na to, aby se tam objevovalo to, co se v oficiálních médiích zamlčuje, je asi logické, co tam asi tak bude.
To je bohužel vždycky důsledek křečovité a nefér snahy a dobro=že vyvolává zlo. To je zákon a já ho nevymyslela.
Myslím si, a jsem o tom přesvědčena, že zdejší pokročilá komunita je sdostatek schopná si o různých věcech dělat úsudky sama bez předešlého prověření a ideologického schválení Lalínou.
Já tady nechci být nějakým garantem politické korektnosti, s tím na mě prosím nechoďte a hezky se snažte každej sám.