• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    SMRGL: buznacentrum se obyvkle říká byznyscentrům :-) asi. Nebo buzinec (od slova business) :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    SMRGL: já jsem se s tou Lencovou cca před 5ti lety potkala na jedněch narozeninách a vypadala jako normální rozumnej člověk....pěkně se s ní povídalo a byla mi sympatická,( i když jsem jí tehdy říkala, že by bylo škoda neučit děti psát psacím písmem). Ale tohle je fakticky moc zlý. Zkusím ji kontaktovat a poptat se co to jako má bejt.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    MNR: a buznacentrum je jako co?? tím myslíš tu průseroidní novou radnici, nebo co?
    MNR
    MNR --- ---
    sorry, ale nechapu to minus. radeji napiste namitku, co se vam nelibi
    MNR
    MNR --- ---
    vite nekdo, jaxe vyviji kauza buznacentrum na letne?

btw ted mi ve vypalenem kotatku rikali, at nepiseme v adrese zkratku P-6 misto Praha 6 !!!
    pry to pri scitani nechteji uznavat jako pravoplatny podpis. coz je samozrejme svinstvo, ptze tuhle polooficialni zkratku zna i ceska posta a vetsina adres na arsich je v tehle forme.
    tak az budete priste cokoli podepisovat, holt to musite vypsat do pismene...
    LALINA
    LALINA --- ---
    Janečkův protikorupční web:

Evropské fondy pod lupou - FondyEU.eu
    http://www.fondyeu.eu/
    LALINA
    LALINA --- ---
    Vláda ohledně amnestie couvá. Asi odtajní Nečasův podíl | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/vlada-ohledne-amnestie-couva-asi-odtajni-necasuv-podil_264613.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    neříkám, že s tím souhlasím nebo podporuju, protože jsem se tím ještě neměla čas pořádně zabývat, ale dávám to sem pro ty, kdo by si ten čas našli:

http://www.novaustava.cz/ukazky/zmeny-v-ustave
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: no já jsem zase nepochopila tvoji odpověď - o čemže to nepochybuješ.
    Ale sama ta zmínka onepochybování , když to od někoho slyším, tak mě napadne to, co jsem napsala:-))
    Vtip? jakej vtip? nejsem tu v textových vtipech přece.-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: odpověděla jsem úplně, ne částečně.-)) Tohle kdyby lidi dělali, úplně by to stačilo.
    A jsem si vědoma toho, že takový lidi, který objevěj krásu (a taky celkovou prospěšnost), níže popsaného, se zatím rodí jenom vzácně, takže nečekám v době mýho života nějaký velký změny...jen postupný velmi hlasitý a dost bolestivý pád starýho a velmi tichý, nenápadný rašení novýho...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ptal jsem se na recept, tedy na to, jak to chces zaridit. Nicmene jsimi ted castecne odpovedela.:)

nepochybovat je luxus, kterej si nemůžu dovolit
    Nejak nevim, jak to souvisi s mou odpovedi na
    LALINA:
    Jako vtip je to slaby...
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: vždyt jsem říkala, že o to není zájem, nebo ne?
    Ty ses ptal na recept, ne na to, jak to chci zařídit. Já tu od zařizování slušnosti nejsem. Jediný co můžu dělat, je snažit se sama bejt slušná a motivovat k tomu svoje okolí. Tak jako každej. Tak jako ty.

nepochybovat je luxus, kterej si nemůžu dovolit:-)))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: A jak bys to chtela zaridit, aby lidi zili podle tech ctnosti? Porad nevidim ten tvuj (a nejen tvuj) recept. Uzakonis je? :))
    LALINA: O tom nepochybuju.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: to je jako bys chtěl postavit dům a totálně odflákl základy s tím, že stejně ten barák bude nejspíš hnusej a jednou spadne....
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: pokud lidi budou ctít a žítty ctnosti, který v poslední době s takovým gustem zadupali do země. A jelikož předpokládám, že se zeptáš, jaký to jsou, radši rovnou odpovím: pravda, čest, zodpovědnost, fair play, dodržování zákonů (vycizelování zákonů), respekt k druhýmu, solidarita, pracovitost, střídmost.
    zhruba tak.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ono ani na dobrych idejích nevzeslo nic dobreho, nevyberes si. Asi zalezi jeste na necem jinem, nez na dobrych/spatnych idejich.

Mohu vedet tvuj recept na zdravou spolecnost?
    LALINA
    LALINA --- ---
    SCHEEZE: jsem na tom podobně, budu dávat státu až do krve a na důchod můžu zapomenout:-))
    Budu dávat ale nejen státu, ale všem těm přísavkám, co se na stát šikovně přilepili (a dneska je nám řečeno, že tunelování a přihrávání našich společných pěněz loyalním kamarádíčkům je vlastně košer, protože jak nejlépe a nejrychleji zbohatnout, než okrádáním státu, žejo....)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT:
    povšimni si: říkám pouze fakt, že na špatných idejích nebude fungovat nic dobrého (posledních 20 let snad postačí jako příklad)

povšimni si: druhá věta končí otazníkem. Čili znamená to, že nevím, co bude. Jistěže mám nějakej lepší recept, /a nejenom já) ale jde o to, jestli dnešní vládce bude zajímat. A já vím, že nebude:-)))
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    Dát tam jiné lidi co to zase ukradnou těm současným? Jaké mravní základy když je potřeba něco ukrást těm co to získali neprávem? A jaké právo budou mít ti co kradou po novu? Bude se krást pro stát, čili zestátňovat? Nějak jsem se v tom zamotal. Nejlepší bude se tím přestat srát a dělat něco užitečného. Bohužel budu strašně okraden tou vládou která teprve přijde a na užitečné a zábavné a smysluplné věci mi nezbyde čas protože budu muset vydělávat dvakrát tolik pro stát, v lepším případě potřebné a chudé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam