LUKEH: "a jak jsi přišla na to, že se ti na které tady reaguješ ozývají jenom proti Číně?" sorry, ale tuhle věwtu jsem nedokázala rozklíčovat.
na další odpovím:
* myslím si, že čína je stát, kde se vražděj lidi a potlačují se lidská práva a není demokratický. Dokonce tam žerou psy a vaří kočky za živa, zničili mému srdci drahou tibetskou kulturu a dopouští se mnoha dalších nechutných věcí.
* Blbost prezident neudělal, protože přijímá prezidenty i z různých jiných států, kde se taktéž vražděj lidi, potlačují se lidská práva a nevládne tam demokracie. (Tedy po pravdě nesleduju, kdo sem kdy přijel nebo nepřijel, ale celkem jistě tu bylo potentátů už mnoho a nej(h)různějších.)
Pokud by se chtěl od států, které nejsou demokratické distancovat, musel by patrně přestat zvát jakékoli hlavy států (dokonce i těch spojených).
Abys mě pochopil : nepovažuju (snad kromě švýcarska) zemně evropy za demokratické - to už je dávno pryč, demokracie, ted už se o ní jenom dokola hystericky žvaní a jenom hlupáci ještě věří, že to, v čem žijí, je demokracie. Je to pseudodemokracie, patrvar, pokurvenina, ale demokracie to není.
nemám ověřeno, viděla jsem dneska jenom z rychlíku, ještě si to ověřím, ale vcelku tomu věřím a věřím také, že tímto směrem se to bude vbrzku vyvíjet i jinde.
O tom se nepíše. Ve Švédsku byla zrušena demokracie. Zrušili tam parlamentní volby jako takové. Hrozilo, že zvítězí antiislamisté. Kritika imigrace je tam trestná
http://euportal.parlamentnilisty.cz/...ze-zvitezi-antiislamiste-kritika-imigrace-je-tam-trestna.aspx