• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: no, každý má jiné hodnoty... někdo bojuje na domácí půdě, aby tam mohl zůstat ... někdo na domácí půdě ohýbá páteř...
    FINSON
    FINSON --- ---
    VOID: To bych nechal na neviditelné ruce trhu. D-Fensův fanklub tu je, ergo si ho D-Fens patrně něčím zasloužil.

RADO1: Nebyly by podrobnosti?

PUPU: Přesně.
    VOID
    VOID --- ---
    pak je tu jeste otazka - zaslouzi si nekdo, jako d-fens fanklub? zaslouzi si ho tedy i radek hulan?
    PUPU
    PUPU --- ---
    RADO1: dovolil si s tebou nesouhlasit? osobne jsem presvedcen o tom, ze me ma taky spousta lidi za zmrda - vetsinou ti, ktere ja pokladam za blbe. rekl bych, ze to je normalni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RADO1: muzes nastinit?
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Po kratkej elektronickej komunikacii s nim som zistil, ze d-fens je rovnaky zmrd, ako popisuje v svojej prirucke na spoznanie zmrda a odvtedy ho mam na osobnom bane a jeho blog necitam...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Přesně, pro mě jsem nejdůležitější já a má rodina. Kdybych bojoval, tak stejně nejspíš dopadnu jako letci RAF, nebo bych byl terčem posměchu, jako disidenti.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Neboli nikde to neni ideální, mohu ale zvolit menší "zlo". Kdybych byl třeba ten fašista, tak se mi bude snadněji žít v USA, kde mě za propagaci nebudou stíhat, než v EU, kde mě za to samé mohou zavřít.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: aha, takže radši, než s tím něco dělat, tak zdrhnout jo??? :) no taky možnost...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FINSON: Stejně tak jsem to myslel i já, ale nemusím zůstat ve státě kde je například fašismus, to radši začnu znova jinde než abych riskoval krk, nebo žil, kde nechci, což byla reakce na citát toho kněze.
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLAAZEN: LONESTAR ti chtěl naznačit, že ať utíkáš kam utíkáš, stejně si nevybereš.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: To je jasný že bych nezdrhnul tam, kde by byli fašisti, kdybych před nima zdrhal :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: no jo, ale nějaké zákony na tebe budou platit kdekoliv na téhle planetě, nějakej Dreamland neexistuje (BLAAZEN) ;-D))) co s tím? ono to za těma (euro)kopečkama nemusí být o nic lepší ;-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Ne, ale je to dobrý. Já bych byl za kopečkama už v prvnim případě :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: BLAAZEN: BLAAZEN: Tohle znáš?

Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen; Ich war ja kein Kommunist.
    Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat.
    Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Gewerkschafter.
    Als sie die Juden holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Jude.
    Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.

Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem; nebyl jsem přece komunista.
    Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem; nebyl jsem přece sociální demokrat.
    Když přišli pro odboráře, mlčel jsem; nebyl jsem přece odborář.
    Když přišli pro Židy, mlčel jsem, protože jsem nebyl Žid.
    Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mě mohl zastat.

Martin Niemöller (1892-1984)

řekl bych, že to platí docela obecně... :-/
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: lucky boy... for now :)
    VOID
    VOID --- ---
    zajimava hadka tady. co se me tyka, je d-fens, jako kazde jine medium plne veci jak pravdivych, tak naprostych shitu. nasel jsem tam par vybornych uvah a zazitku, z kterych jsem si pro zivot neco vzal a zaroven par takovych blbosti, ze jsem uvazoval, jestli ten clovek nevychazel zakladku v 18 letech z 6.tridy.

d-fens nejde nekriticky prijmout, nebo zavrhnout, vzdycky je nutne tridit, srovnavat a premyslet.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: jednou se budes moc divit. opravdu moc. i kdyz je mozne, ac silne nepravdepodobne, ze se tobe i tvym blizkym budou podobne veci vzdycky vyhybat... preju to tobe i sobe, ale neverim na to
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: No já právě nechápu, jak se něco takového může někomu stát ! To musí člověk nějak vyhledávat takovéhle situace. Hádat se s cikánem je kravina, svůj majetek si dokážu zajistit a použít zbraň taky, jezdim tak, abych nikoho nesejmul. Jedině na silnici se nedokážu vyhnout blbcům co neuměj jezdit (a taky manažerům a závistivcům), ale to je tak jediný (a taky manažerům a závistivcům). To neni schovávání se, to je prevence.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jak zpíval pan Werich:

"Ba jó, vždyť my to víme,
    a tvrdíme:
    Mějme hlavy v písku jako pštrosi,
    nejvýš nám to spálí šosy..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam