• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARDCABB: no nejdrive by se mlatili s nackama, mezi sebou az kdyz by snedli vsechny nacky a meli hlad
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRAZY_IVAN: pac ode mne by je to neprekvapilo :)

MUADDIB: mne by zajimalo, jestli by se zacali navzajem pojidat a jestli by stale drzeli nazorove rozdili :) to jak by se ridili by take bylo zajimave... jestli by nedopadali jak sedlaci u Chlumce :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MUADDIB: proc by se meli antifasisti, nebo teda anarchisti, mlatit jen tak z prdele na louce?
    a proc by se nejaci priznivci anarchismu nemohli organizovat? anarchismus snad znamena kompletni nekontrolovanej chaos?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    NAVARA: já bych to taky vyvezl někam na letiště... a bitvu ve stylu 14. toletí... prapory nácků, legie anarchistů (zajímavé, jak se vůbec můžou anarchisté oraganizovat??? :) ) to by byla paráda...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NAVARA: A že tohle nenapíšeš do hry na vzkazy? Já tam byl ukamenován za to, že jsem si stál za názorem, že náckové a antifa jsou stejná pakáž. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRAZY_IVAN: antifa jsou radikalove, pravicaci jsou extremisti :)

jinak jsem pro narvani vsech holohlavych, zhulenych, hnedych a jinych radikalu do sazka areny (at k necemu je) a poradani hry "Highlander", z kterezto se bude primy prenos prodavat perverzakum a z vytezku se zaplati olympiada a statni dluh.

vyleze samozrejme jen jeden :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    PUPU: Teď jsem zmaten a doufám, že to byla ironie :)))
    PUPU
    PUPU --- ---
    CRAZY_IVAN: jojo, dodnes jsem zil v omylu. vzdycky jsem si myslel, ze to je banda smradlavych nemakacenku, co se zabyvaji hlavne vyrobou bordelu vseho druhu. clovek se porad uci...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Muh... věděli jste, že antifa jsou hodní lidé zachraňující nás před nacisty? :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    světlá výjimka???

osobně bych radši takto, než každý dva dny tři články o ničem... :/
    PUPU
    PUPU --- ---
    Dneska po dlouhe dobe zajimavy clanek o antiradarech. Aspon ze tak...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ERI: tak/nějak... myslím, že většině autorů se poze zalíbila forma... a tu se pokoušeli napodobit... bohužel... pro mě to byl zajímavý obsah zabalený ve vtipné formě... :/ neregistrovaní autoři bohužel jen tu formu a bohužel ani ne moc vtipnou...
    ERI
    ERI --- ---
    MUADDIB: ...přičemž celá řada těch autorů se jen více či méně zdařile snažila napodobovat D-fensův sloh, což v jejich případě znamenalo nepatřičné užívání slov jako zmrd nebo vohnout a křečovité pokusy o sarkasmus. Navíc z těch článků čišelo, že všichni ostatní jsou zmrdi, vohnouti nebo ichtylové, jen autoři jsou dokonalí.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ERI: problémem jsou podle mě hlavně to, že tam začalo přispívat hodně neregistrovaných autorů a je vidět že dfens nemá sám na šlánky čas...

osobně ten web nepovažuju za Blog...
    FINSON
    FINSON --- ---
    ERI: Trochu jako fitnet pana Koloucha. Jednu dobu tam docela tvrdě útočil na vládu, lékaře a farmaceutické firmy, jak lidem ničí zdraví a jak jsou lidi blbí, že jim to žerou. Postupně to vygradovalo k primitivním nenávistným výkřikům, díky kterým na ten web spousta lidí přestala chodit. Pan Kolouch se nakonec vzpamatoval a dnes si tam píše prakticky jen reklamy na sebe sama (proč taky ne, když se živí jako fitness instruktor).
    ERI
    ERI --- ---
    HARDCABB: přesně tak, původní lehkost a nadhled se postupem času zvrhnul v žlučovitost, příp. jakousi nechtěnou parodii sebe sama. Škoda, kdysi to byl dobrý blog :-(
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    HARDCABB: tak mně většinou nejde o zábavu... bohužel, některé aktuálnější články postrádají i onu myšlenku... :/
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    posledni dobou clanky fakt nuda.. jen arogantni ventilace sracek, zadnej humor
    PUPU
    PUPU --- ---
    ja se tam bojim prihlasit. bojim se, ze bych tam nasel zase partu grafomanu, co se ukaji schovana za internetovou anonymitu. pockam si, az budou alespon ty registrace...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    vypadá jako kdyby byl D-fens cholerik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam