• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BIO23: tebe sere, že o tvýho staršího bráchu je větší zájem než o Tebe ne?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: a byl to určo jeho článek?

Co vím, tak o cyklistických a jiných helmách pojednávala hlavně série "mít newton helmu"... kterou on zrovna nepsal (i když je také zajímavá)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BIO23: ámen

jinak za včerejší příspěvek -tedy jeho formu se omlovám, byl sem lehce nakalenej tak to podle toho vypadá
    BIO23
    BIO23 --- ---
    OMNIHASH: no hlavně si uvědom,že tady si na fóru nekritických obdivovatelů a soukmenovců staršího bráchy pánaboha nadčlověka dýfense a jeho věrné suity....
    neříkám,že nemá v ničem pravdu a často získám nový náhled na konkrétní problém,nebo causu,ale způsob jakým se pasuje na vrchního bijce zmrdů z něj óbrzmrda dělá...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MUADDIB: citaxce sem hlkedal asi pu hodiny nez sem sem dal ten prispevek, nicmene nenasel... az najdu hodim. Ne ze bych si vymejslel ale bohuzel, hledani na dfenzi je dost zmateny anazev clanku si nepamatuju...ncimene bxyxl to jeden z jeho prvnochx clanku
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    O helmách (speciálně) jsem na DF teda našel jen dva články a ani jeden z nich nepsal D-Fens, nebo jsem možná nějakej článek přehlédl.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007061902
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007052101
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: prosím citace... nemám to v hlavě... nciméně předpokládám, že helma na škebli, , když zrovna provozujou nějakou činnost a nepotřetbují ji, tak s tím nelze než souhlasit... :)

A na téma cyklisti či squateři potřebuješ jakou kvalifikaci, abys byl fundovaný? a vedle je proto, že bys to řekl? nebo proto, že proto máš nějaký argument...

Odsouzení někoho je svobodným aktem... pozabíjet je snad nechce ne?
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    OMNIHASH: proč by ve mě polda s blembákem nebudil ten pravej respekt? no jako přesnej důvod fakt neznam :D dycky se mi zdáli cyklisti s helmou směšný, přesto že helma zachranuje životy, nemyslim si o tom nic špatnýho jenom se tomu směju.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALI_EN: stále necháúu proč? Prosíš je, aby se nepoutali v autě?
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    OMNIHASH: taky sem se na vlastní oči, ne teda na vlastní hlavu, přesvědčila že tak jak ted vypadá ta helma tak nějak podobně mohla vypadat něčí hlava .. je to samozřejmě důležitej ochrannej prostředek ale asi bych musela toho poldu poprosit, aby si to sundal :) jestli bych teda v sobě našla tolik drzosti, od klávesnice se to lehce kecá..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALI_EN: pokud by jel na kole, tak bych se naopak velmi podivil kdyby ho neměl. Pokud by řídil felicii, asi bych se zasmál. Blembák je na stejný úrovni jako dejme tomu plovací vesta. Tu má taky říční policie předepsanou. Je frajeřina se blembáku smát, dokud neuvidíš co dokáže. Viděl sem týpka, co to neubrzdil!rychlopst kolem padesátky) v zatáčce a vyletěl ze silnice. Hlavou se zapích přímo do kamenýho patníku. Blembák na půlku, ale týpek se posadil a žil. Smát se komukoliv, že používá ochraný prostředky je demence. Směješ se URNĚ že nosí na akce neprůstřelný vesty?
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    OMNIHASH: ty bys bral vážně poldu s blembákem? .-) mě by to asi nutilo do úsměvu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MUADDIB: v inkriminovanym článku se vysmívá policajtům, že maj na hlavě helmu a vydedukuje z toho, že jim to snižuje vážnost

MUADDIB:k většině společenskejch fenoménům, ať již sou to cyklisti, sqoteři atd. Je sice pěkný mít vyhraněnej názor, ale vřek bych, že v tomhle a spoustě dalších věcech prostě těžce ujíždí. Ač proklamuje, jak je za osobní svobodu atd., tak spoustu lidí odsuzuje jenom kvůli tomu, že se k daný skupině hlásej.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: No ono když vidíš jakým způsobem ji mívá cca polovina lidí nasazenou (oblíbené temeno, dětská na dospělé hlavě a pod.) tak je jedno, zda jí má nebo ne :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: k čemu se prosím fundovaně nevyjadřuje?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: ne, že jenom vůl může mít helmu, ale že jen vůl ji považuje za vrchol blaha že pouze vůl bude ty helmy vyžadovat od všech...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEMAL: kolik ti je patnáct? Šestnáct?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    OMNIHASH: a jestli si myslíš, že proto že je člověk vlastenec tak je vůl, tak takovejm se u nás na defensu říká ZMRDI !
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    OMNIHASH: neni já ho žeru. jeho názory jsou prostě in, na rozdíl od názorů ekozmrdstva, který byly in tak možná v devadesátejch ale teď už jsou out. Víš?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OMNIHASH: tím neříkám, že nemá ve spoustě věcí pravdu, nicméně se rádobyfundovaně vyjadřuje i k věcem, kterejm moc nerozumí a doufá, že nekritická swadra stálých dopisovatelů to v nejhorším na diskuzi uhádá. jinak doporučuju přečíst si chlívek, výroky typu: komentář byl přesunut do chlívku, protože mi to přišlo jako dobrý nápad o lecčem vypovídají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam