• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    VIKIN
    VIKIN --- ---
    a tenhle znate?
    Chlapík na veřejných záchodcích, kouká na souseda a ptá se:
    "Proč máš na ptákovi vytetováno P0?"
    "To není P0. Když se mi postaví, je tam vidět křestní jméno mé holky a její telefonní číslo. Petra, 731264840."
    Za čas se ten chlapík znovu ocitne na veřejných záchodcích a potká tam Radka Hulána. Kouká a Radek tam má taky P0. Zeptá se tedy:
    "Hele, tvoje holka se jmenuje Petra, viď?"
    "Proč myslíš?", na to Hulán.
    "Protože tam máš vytetováno P0, a když se ti postaví tak tam bude její jméno a telefonní číslo, ne?"
    "Ne", odpoví Hulán znuděně, "mně když se postaví tak tam mám
    Počítač: Core 2 Duo E6600 | Asus Commando | 8800GTX | 4GB RAM | X-Fi | WD 3x400GB | 24" LCD
    Telefon: HTC TyTN + 2GB microSD SanDisk | GPS Evolve – 32 kanálů | TomTom 6 | SonyEricsson HBH-608 Penis: 28cm | Prostata: modrá | Auto: rudé | IQ: 150"
    GYD
    GYD --- ---
    jeste doporucim ke sledovani moje posledni oblibeny zviratko, Patrik Vogl (http://www.dr-ik.net/), sestnactilety Hulanuv epigon z Plzne
    DOP
    DOP --- ---
    BTW uz je tu anketu, kazdy ma 2 hlasy a pridavejte si, co hrdlo raci :)
    DOP
    DOP --- ---
    MORIARTY: Radim? Vygoogloval jsem nejakej jeho starsi blog a prijde mi to jako dost slaby odvar Radka nebo treba legendy playstation sceny JOEa :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    hasalík má na webu skvěle vtipný komiksy, po jejihž přečtení už několik lidí umřelo na protržení bránice :)

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Božemuj, ten kokot už má fucklub i tady... :)

DOP: Vy neznáte hasalíka? :)
    FIDO
    FIDO --- ---
    hulan je neskutecnej zmrd.....
    CIP
    CIP --- ---
    jak sleduji lupu a blog toho "jehož jméno se nevyslovuje" tak bych navrhoval vytvořit první anketu, kde by se tipovalo, kdo vyhraje tajný závod, který v současné době tiše zuří mezi "tím jehož jméno se nevyslovuje" a panem Macichem, cílem závodu je umístit do jednoho příspěvku co nejvíc jmen produktů a služeb nejmenované sw společnosti společně se superlativy aniž by se článek změnil v prostý výčet produktů a služeb této společnosti
    posledním článkem na lupě o službě Live pan Jiří mírně snížil náskok, který pan magistr po celou dobu tohoto napínavého závodu udržuje
    MUXX
    MUXX --- ---
    nejaka dekadence toto ne?
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    WENCA: hasalík je taky pojem, ostatní neznám ale Radek jasně vede!

naposled podal žalobu na novináře iDNES :)
    DOP
    DOP --- ---
    Ty neznam, ale proc by ne.. Teda kdyz nebude Radek zarlit :)
    WENCA
    WENCA --- ---
    Hehhe, no konecne. :D

A muzem se tu bavit i o Radimovi Hasalikovi, Jirkovy Macichovy, Vojtovi Bednarovi a dalsich vocasech? :))
    DOP
    DOP --- ---
    Toz snad nas taky nezazaluje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam