Radek Hulán: Smysl života aneb zpověď úchyla
Tato kniha bohužel neexistuje, ale podle posledních dostupných informací by se mohla objevit na letošním vánočním trhu. A proč bychom se měli na ni těšit? No přece protože bude dobrá!
Nebylo o ní napsáno mnohé, a prakticky vše, co bylo napsáno, se nedochovalo, neb článek, v němž se o této knize pojednávalo, byl za záhadných okolností smazán. Toto tajuplné nevědomí, obklopující existenci knihy, z ní dělá jednu z největších legend dneška. S tím, že se ještě nestala. Kam se hrabe příběh o Merlinovi a jeho věrném meči Šemíkovi?
Abych nelhal, něco přece jen víme – tento text jsem nalezl na břehu Vltavy na útržku papíru, jenž nestačil zcela shořet…
je to taková „filosofická beletrie“ s názvem Smysl života aneb zpověď úchyla, zatím mám cca 150 stran…
Kniha se jmenuje Smysl života aneb zpověď úchyla a jedná se do značné míry o beletristicky zpracovaný životopis. Snažím se to psát zábavně, aby to bylo čtení pro masy, ale nikoliv „masově-hloupě“. Zatím mám zhruba 350 stran a knižně se snad stihne předvánoční trh.
… praví další zdroj. Tak či tak se máme na co těšit. První dobrou zprávou je, že kniha se blíží dokončení a vydání. Druhá dobrá zpráva je, že to bude dobrá kniha. Pan Hulán umí psát, své pero drží pevně v ruce. Proto já ani zástupy dalších blogerů nebudeme váhat ani chviličku, a jen co se kniha objeví na pultech knihkupectví, vyrazíme si každý pro svůj vlastní výtisk jako psi za liškou.
Nepříjemnou zprávou je, že předvánoční trh každým dnem dosahuje svého vrcholu a pronásleduje mě nedobrý pocit, že do Vánoc se Radek neudělá. Ale my všichni mu budeme držet pěsti.
.....
...tak snad letos na vanoce...