• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORIARTY:
    4x500GB HDD ???

se mi zda ze jsem cetl ze ma 3 :) ale treba se pletu :o)
    VOID
    VOID --- ---
    tyve na takovym pocitaci mu ty visty musi bezet hrozne pomalu. :))
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ORGAS!!!!!1
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    tohle se hodí na nástěnku :)

Phone: HTC Kaiser + 4GB microSD | Windows Mobile 6 Professional
    Desktop: Core 2 Quad Q6600 | 8800GTX | 8GB RAM | 4x500GB HDD | 24" LCD 1920x1200 | Vista x64 Ultimate CZ
    Notebook: HP6710b - Core 2 Duo T7300 | 2GB RAM | 160GB HDD | 15.4" LCD 16
    WENCA
    WENCA --- ---
    MORIARTY: Jj, Jirka rulez. :))
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DOP
    DOP --- ---
    Radek potrebuje pomoci :)
    http://radekhulan.cz/item/chci-vyhrat-a-potrebuji-pomoci
    Chtěl bych tímto prohlásit, že odborná porota je dle mého neskromného názoru složena z neúspěšných bloggerů (se 100x nižší návštěvností než tento web), jejichž mindrák, závist a komplex z mé osoby sahá tak daleko (a moje arogantní pohrdání jimi tak hluboko), že jsem jimi titulován zásadně čestným a vznešeným "ten, jehož jméno se nevyslovuje", popřípadě někteří (ti tupější z nich) prohlašují, že jméno Radek Hulán nikdy neslyšeli, a poté zaujatě popisují veškeré mé (domnělé) vady a citují mé články. O běžného člena poroty bych si neopřel ani svého psa.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    "a na konci se jí na krku houpala medaile za splnění všech úkolů" kvalitni ctyrjadrovy geny se proste poznaji...
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    jsem zvědav co bude Rado dělat až z Natálky vyroste vulgární uhrovitá pubescentka se zakrslým mozkem! :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    teda, ten dnesni clanek... tak dojemne, skoro jsem mel na krajicku

http://radekhulan.cz/item/slepice-na-silnici
    HUMANOIDVANI
    HUMANOIDVANI --- ---
    hulan je nemocny clovek, nedelejte si z nej srandu ...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    KOC256: ale IE7 ji se svymi placenymi (40 USD - no nekup to!) pluginy zdarne dotahuje a uz umi skoro i to, co Opera v zakladni verzi... navic ta je zadarmo, takze tfuj tfuj, radsi si koupim licenci

kazdopadne kdo pouziva Firefox je picmundlik
    VOID
    VOID --- ---
    co to? hell.klon? :)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    KOC256: dostals mě, jdu vrátit své červené fáro (500 HP) pohon na zadní, dvě japonské lolitky a průkazku klanu HELL.DONE !!!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOTAL_MANGEL:
    Tak to bacha... v poslednim prispevku o IE 7 stale pise ze best of je opera ;-)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    KOC256: kdybys pořádně četl radovi přípěvky (1500!!!) tak bys věděl, že nejlepší soft je od Microsoftu, takže by sis nainstaloval IE 7 a pozorně klikal na všechny reklamy na jeho stránce!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PLNT:
    ja si rikal ze jsem to videl poprve kdyz mi zacala opera blokovat reklamy :)
    PLNT
    PLNT --- ---
    KOC256: tenhle baner se ale zobrazuje jenom pubertalnim uhrovitym teenagerum, kteri jsou zhoubou internetu, nevazi si radkovi prace a pouzivaji komunisticke nastroje jako adblock ;]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    dost me dostava toto:
    Pokud jsou pro Vás články na WELL.DONE přínosné, bude skvělé, když mi to dáte vědět i finančně (darem). Po zaplacení Vám bude vytvořen do 24 hodin účet a tento banner se již nezobrazí. ;-)

Clovek ktery o sobe tvrdi ze je bohaty a primo takhle drze si rika o penize... to mi prijde trochu trapne. A i kdybych mu neco poslat chtel tak si radeji pockam az sam zjisti co to je za svinstvo a stahne to :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VOY:
    brat nemusi... ale co mu dava pravo mluvit za vsechny? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam