• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    CIP
    CIP --- ---
    klonování přísloví:
    kolik placených Live Plus účtů máš, tolikrát jsi člověkem

ale to že pan Dokonalý připustil, že něco od MS může mít chybu, považuji za tak revoluční čin jako vynález počítačové myši nebo vynález internetu, to bych spíš čekal, že papež přizná, že Bůh neexistuje
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ze resite takovyho kokota jako je RH. podle me je to jen normalni vychcavka, ktera vykradla kod, zrusila copyrighty a vydava za svoji praci neco co neni (nucleuscms) jeho work. i kdyz se mozna polepsil, muj nazor to nezmeni...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    vo paroubkovi je víc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :) rADo zase radi...
    Mám vás všechny skutečně rád :-) A jsem měřitelně inteligentnější než 99% z vás…

Jsem nejznámější člověk českého Internetu. O nikom jiném není tolik stránek jako o mně.

NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    " MacOS ma GUI az ve 3-4 vrstve nad HW a pres to vsechno spotrebovava minimum pameti a ma temer 10x mensi naroky na GPU" -- co je to za kravinu? OS X je starý systém, koncepce z roku 2001, srovnatelný ani ne s Windows XP. Vista Aero běží v pohodě i na GMA950 (osobně otestováno), nic pomalejšího neexistuje. Takže jaké nároky?!
    L4MA
    L4MA --- ---
    LOOKASH: rek bych nejdulezitejsi je synchronizovat s modernim komunikatorem typu HTC TyTN na kterym bezi spickovy Win Mobile 06...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    ale musi na tom bezet Windows Vista Ultimate 64, Office 2007 (se postou a kontaktama z outlooku synchronizovanym proti Exchange nebo Live! uctu), atd...
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    pokud je ten notebook červenej, tak by se ti snad dalo odpustit :)
    MIKE_21
    MIKE_21 --- ---
    Asi bych to ani nemel psat, ale mam v notasu jen jeden disk.... to sem ale zakrnela hlavicka
    WENCA
    WENCA --- ---
    DARMONLOR: picmulinku
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    Co já si chudák se dvěma disky počnu? Navíc mám na nich Linux.. Asi půjdu skoncovat se svým mizerným životem.... ;-(
    CIP
    CIP --- ---
    pokud na nich nemáš (rado mně ochraňuj) Mac Os, to bys jich mohl mít třeba 50 a pořád budeš podčlověk (na dosmrti puberťák a socka)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    NIXIMOR: na podřadné členství ve WELL DONE. klanu by to možná stačilo... pokud jsou červeny :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Mam momentalne disku 5, nejsou v RAIDu a nejsou stejne velky... znamena to ze jsem jen poloclovek? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIP:
    ROFL :o)
    Na velikosti zalezi... samozrejme...
    CIP
    CIP --- ---
    kolik disků máš, tolikrát jsi člověkem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOOKASH:
    dneska jsem cetl clanek kde znovu do nebe vychvaluje svuj PC:) takze ma ty disky s jistotou 4.

http://radekhulan.cz/item/adobe-cs3-web-premium-splneny-sen-webdesignera
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOOKASH:
    tam pise 3 disky ale to by nemohl mit to misto ktere jsem posilal v tom clanku...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VEETUHS:
    Tak jsem to nasel:
    http://radekhulan.cz/item/htc-kaiser-tytn-ii-prvni-dojmy-z-nejlepsiho-telefonu

MORIARTY:
    LOOKASH:
    i podle velikosti to vypada ze bude mit 4 disky :o) ze bych zase pohledal kde pise ze ma tri :) :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam