• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    nevíte kolik radek hulán měří? (myslím teda tělesnou výšku)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    H4NIS: vsak jo, dyk to od rada jen odkoukal ;0)
    H4NIS
    H4NIS --- ---
    VYHULENY_UFO: vidim ze neznas chucka.... chuck tyhle veci neumi udelat ani z pulky tak dobre jako rado...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TOTAL_MANGEL: a to vsechno od nej pak odkoukal Chuck Norris
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    JEBAK: pche, jak se tohle vůbec opovažuješ říct! každý kdo Rada zná, ví, že 7 hodin denně souloží s kůzlátkama, 7 hodin jezdí 300 km/h rychlostí po Praze ve svém červeném bouráku, 14 hodin pracuje a 3 hodiny spí!
    H4NIS
    H4NIS --- ---
    JEBAK: :D
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    H4NIS:
    Jsem IT profesionál, proto píšu česky a o osmičkové si myslím že se jedná o telefoní číslo.

DOP:
    Prokouknul jsi mne, vždy jsem měl strach z toho, že by někdo měl nějaké x-ray glasses a prokouknul mne skrze internet.

H4NIS:
    Ne! To prosím ne, nechci být sad.

VEETUHS:
    Děkuji ti mockrát, aspoň nebudu mít chuť pozabíjet všechny aroganty.

VEETUHS:
    Ne, pracuju na mobilu co nemá QWERTY klávesnici a jezdím na koloběžce.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    mnotyvole
    H4NIS
    H4NIS --- ---
    ale bacha pise česky
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    urcite pracuje na notebooku a jezdi skodovkou
    DOP
    DOP --- ---
    JEBAK: Podle toho, co pises, musis mit pekne maly penis!
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    JEBAK: a osobne zaridim, ze se nikda nedostanes do Radova profilu!
    H4NIS
    H4NIS --- ---
    JEBAK: jak to o nem mluvis?! ze ti zaridime ban z tohohle fanklubu !!
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    PROBER:
    Vybíjí si tak na ostatních to že je impotent.
    CENDA
    CENDA --- ---
    PROBER: malinkou fixaci :P Jinak clanek ala R.H. :P "Dobra" reklama pro tu firmu co tam asi tak 50x uvadi :D Jsem si jako myslel ze umi vsechno....ale jak vidno PHP asi ne :DD
    PROBER
    PROBER --- ---
    Trochu mi přijde, že Radouš má nějakou fixaci na penisy :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    lol :)

h**p://myego.cz/item/jak-rychle-rozlisit-spickoveho-it-odbornika-od-neschopneho-blba

Rychlý "Good IT guy" / "Bad IT guy" test

Test je to jednoduchý, zabere jednu minutu, a zatím se osvědčil jako 100% funkční :-)

Jak poznáte schopného člověka? Snadno. Zná mě osobně či online, obdivuje co jsem dokázal, a je schopen ukázat co dokázal on sám. Opravdu dobří lidí jsou navíc v mém profilu na LinkedIn. Svoji práci dokončí kvalitně a včas, a přestože jejich hodinová sazba nebude nejnižší, vyděláte na tom.

Jak poznáte debila? Pořvává, rudne, naparuje se, pomlouvá, ale to je vlastně všechno co umí. Není nic schopen ukázat z vlastní produkce, zato má "plnou hubu keců" (a většinou má i malý penis, což vás ale nemusí tolik zajímat). Pokud si jej najmete, začne najednou mluvit o tom, jak je to vše vlastně složité, jak je on ale dobrý, jak to "zítra" bude, ale v ruce stále nebudute mít vůbec nic. Na zkažené zakázce proděláte několik set tisíc Kč.
    KEJML
    KEJML --- ---
    LOOKASH: teda ze to neprodá jsem celkem čekal, ale na závěr napíše tolik sebepropagční článek mě kapku překvapilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam