• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    MHO
    MHO --- ---
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    nicméně, asi se stal nějaký google hack !!! tohle přece nesmíme dopustit !!!

http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=Radek+Hul%E1n&word2=Henryk+Lahola
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    A pokud nemávám doma přítelkyni před obličejem svým 28cm penisem, tak běhám venku a posluchám Infected Mushroom na Zune s Klipsch Image
    KYTT
    KYTT --- ---
    DEMONOFANARCHY: Už je to smazaný:(
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    VEETUHS: He, jestli se z toho stane sbirka nejdementnejsich blogu na webu, bude to taky mit neco do sebe ;)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    DEMONOFANARCHY: super, ja se tesim na dalsi slohovy pecky od dzejara a bezim si taky koupit PSP
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    ALIJEN: videt toho joudu na zivo me docela laka. do ted mam pocit ze je to jen virtualni osobnost.
    taky bych rad videl jestli se ho nekdo z publika zepta na jeho modrou prostatu :)))
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    To by prosadil jenom rado, aby všude muselo být psáno, že se jedná o odborné přednášky.
    KYTT
    KYTT --- ---
    ALIJEN: spis pamatnicky;)
    ALIJEN
    ALIJEN --- ---
    KEJML: to je tak kybl rajcat a dem ne?:)

KEJML
    KEJML --- ---
    Teda, šance vidět Radka na živo... http://webexpo.cz/
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    omg

PS. Radku, vím, že si to také čteš. Tímto bych tě rád, stejně jako vás ostatní, pozval na naše nové fórum s novým designem. Byla vyhlášena amnestie a i ty jsi přišel o svoji červenou kartu a všichni se ti za ni omlouváme a těšíme se na tvé příspěvky.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PROCYON: Kazda sranda jednou konci, to si zapamatujte, vy zrudy a picmulinci ;)))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SMRT
    SMRT --- ---
    DEMONOFANARCHY: nebo treba muj blog :D www.hugoo.org mam par prispivatelu takovy strucny to je
    v provoyu asi 14 dni
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    Omlouvám se, trhla mi myš.

VEETUHS:
    1. GO TO THE HOTEL
    2. ???????
    3. PROFIT!!!!!
    JEBAK
    JEBAK --- ---