• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    no hlavně že vám nevadí hromada prudičů z cyberu :D
    CNV
    CNV --- ---
    EDERA: Můžeš dát textový smajlík.
    EDERA
    EDERA --- ---
    CNV: Výhoda je to ovšem jen do jisté míry. Za tu dobu, co sem chodím, jsem si povšimla, že tu kolikrát lidi nadskočej jak podebraní, protože jen špatně pochopěj, co měl autor příspěvku vlastně na mysli. Na Ž-I se tohle moc nestávalo - emotikony bezpečně rozlišily vážně míněné kecy od ironie.
    FIFI
    FIFI --- ---
    CNV: uá, smaily nikdo neřeší :)
    CNV
    CNV --- ---
    Nyx má rozhodně výhodu v tom, že tu nejsou smajlíky, kterými by se dalo tapetovat...
    EDERA
    EDERA --- ---
    CNV: Hele, ona nás tady už docela velká část beztak byla. A přesouvá se "zdravé jádro", které i na Ž-I debatovalo v uzavřených, pro ostatní neviditelných diskusích. A sice Ti teda nemůžu zaručit, že jinde než za mřížema na nás nenarazíš, ale jak tak porovnávám seznamy sledovaných diskusí, nehrozí, že bychom se potkávali moc často.:-P
    FIFI
    FIFI --- ---
    KOC256: no proto :-)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CNV: a to já teda znám horší kurníky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FIFI:
    alespon ja to myslel jako ironii ;-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    CNV: ale no tak. Některé z nich sem chodí roky a žádnej kurník fakt nepotřebovaly, ani jsi si jich nevšiml :-)
    CNV
    CNV --- ---
    KOC256: Takže bezpečně oddělené mřížemi od ostatních?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    CNV:
    ty zenske nemaji ani GATE na nyxu. proste login a rovnou do kurniku... :) ;-)
    CNV
    CNV --- ---
    NYX: Vzhledem k tomu, že žena-in byl největší kurník na českém internetu, mám z toho trochu obavy... ale dobrá, zahodím předsudky :)
    NYX
    NYX --- ---
    CNV: neni :) mas snad pocit, ze zrovna tyhle holky budou rozvracet slunickovost nyxu? :)) imho budou ve svych klubech a clovek o nich ani nebude vedet.

docela podporuju, kdyz nekdo chce pozvat nejakou existujici vetsi skupinu lidi a vim, ze dotycny neni zadny prudic...tohle rozhodne neni poprve a nikdy s tim zadny problem nebyl.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CNV:
    ne je to tam na webu :)
    CNV
    CNV --- ---
    PROCYON: Coo? To je vtip, že jo.
    FIFI
    FIFI --- ---
    PROCYON: on je NYX tak moc hodnej :-)
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    FIFI:
    Pak došlo ke zlomu. Jedna z bývalých žen-in vysvětlila Velkému Nyxovi, vo co gou a kdo nás z ž-in vyhnal a dostala 100 pozvánek navíc.

win :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    LOOKASH: sakra kam čumím, pardon, už to tu dávno máte.
    FIFI
    FIFI --- ---
    ahoj, opravdu doporučuji toto: http://www.blbablondyna.blogspot.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam