• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GINGERCAT: GENTIANA: Název firmy jasně napovídá, kolik toho maestro umí ;)
    Strip je geniální.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: ani bych neřekla. Prostě to bylo Franta Art... a když už vytiskli vizitky, tak to někomu docvaklo. To víš, přece Mistr, vytížený šukáním missek, nemůže myslet na takové blbosti jako název firmy.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    GINGERCAT: ten název firmy je, předpokládám, záměr, viďte?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MADIETTA: no ovšem... a nijak to netutlá :-)

TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    _K5_: To je fakt debil :-O
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    _K5_: Ježkovy voči, Hulán se rozmnožil? :-o
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Stačí obsah dnešní uživatelské diskuze na jednom "nejmenovaném" web serveru, který se dostal do Mistrových pracek ... ,-)

http://zena-in.cz/clanek/zena-out-aneb-narod-sobe/kategorie/diskuze-zena-in-a-pocitace-obecne
    _K5_
    _K5_ --- ---
    repast z hejt klubiki na <°)))><

"Hulánová, ten domácí úkol máš za pět! Tolik chyb pohromadě jsem v životě neviděl! Hlavně to nesmyslné používání předložky "na" je otřesné!"
    "Prosím, to já ne, to je v tom základním textu od tatínka."
    "Dospělý takhle píše? Je snad debil?... Moment, není to ten, co se na rodičáku všechny snažil ohromit svým trapným telefonem, nadával jim do pičmulínků a pořvával VÍTE KDO JÁ JSEM?! ... V tom případě máš za jedna, s takovými geny je zázrak, že umíš číst."
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Radovan = Hulánův Padawan. Místy i vtipnější. A je o něm i písnička (youtube, hledat Sám na Stodolní), o tom se zatím maestru RH může nechat jen zdát. :D
    PROBER
    PROBER --- ---
    ECLECTICA: jj, Radovan je hvězda :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    PROBER: "Ano výrazně jsem se změnil, býval jsem více méně spodina naší třídy, měl jsem tlusté brýle na ksichtě a teďka tam přišel charismatický mladý muž - Radovan."
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NOIZER: dokonaly!!! LOL
    EDERA
    EDERA --- ---
    OGLOKOOG: Že jo? TAK blbej zas nejni:-))
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LOOKASH: Proč by je platil?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    VEETUHS: musi nejak vydelavat aby splatil tech 10M dluhu...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOM_HOST: jj, ale uz s tim budeme muset prestat, prece jen ty jeho honorare docela lezou do rozpoctu...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    OGLOKOOG: jdem na to? :))
    VEETUHS: tak my vime ze berete clanky z pctuningu od hulana a pastujete je k sobe :DD
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    TOM_HOST: A teď mu dáme několikadenní diskuzí za pravdu, neasi.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOM_HOST: já ho lowískuju
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nejvýznamnější člověk na českém internetu — Radek Hulán - MyEgo.cz
    http://myego.cz/item/nejvyznamnejsi-clovek-na-ceskem-internetu-3128
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam