• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MORIARTY: :D Asi zapomnel masirovat nebo co to jednou psal...

Kdo by guglil jako ja -> 9 inch = 22.86 centimeter
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DIM_: Nemá to cenu, už i ten penis se mu zkracuje

DIM_
    DIM_ --- ---
    Tohle se mu povedlo.. teda alespon ten uvod
    http://myego.cz/item/facebook-je-novy-a-mnohem-lepsi-koncept-internetu-nez-ten-stary-protoze-lide-si-nejsou-rovni

Facebook je internet, který všichni chytří lidé chtějí. Jsou tam jen vámi zvolené inteligentní bytosti a žádní blbci. Nejsou tam chudáci, co potřebují psychiatrickou léčebnu, protože se neumí vyjadřovat bez vulgarit, zakomplexovaní puberťáci s beďary řvoucí na každého kolem sebe, lidé otravující se spamem v komentářích, či skupinky pomlouvačných debilů pobírajících sociální dávky a schovávajících se za zdánlivou "anonymitu".

Dal to nema cenu cist, je to sracka, ale ten uvod asi tunil posledni 2 tejdny.
    Furt je to ale vetsi a vetsi luzr. Ma cenu ho jeste sledovat?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WYDER: stal se holt svou vlastni parodii :)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    jeee, Hulanoj před pár dny vypršel zbroják na jeho penis, to si bude muset obnovit, aby moh' zase pomalými tahy přivádět osmnáctky k nepříčetnosti
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    DIM_: Stačí říci "Google piksla" a desítky lidí se hned chytnou. To na sobě miluji!! :)
    DIM_
    DIM_ --- ---
    NIXIMOR: Jojo:) Ja doufam, ze zas udela jeden z tech svejch pseudotestu, kde budou hodnoceny kategorie.

Zpravy: Nexus One - 2b, HD2 - 10b
    Serfovani: Nexus One - 4b, HD2 - 10b
    atd...

To je dycky pocteni. Pak pripoji, ze Mobilmanii (nebo kde to obcas vyjde) zvedl navstevnost o 1400% atd.. posledni tejdny prestava bejt vymeklej a zase se zacina hezky chvalit.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Dneska me Hulan dostal... Hani ten googli mobil, a ze Android pouziva online aplikace od googlu a ze vsechno online je spatne. A pritom o nekolik clanku zpatky vychvaluje dokonale Windows Live, coz jsou... ano spravne, online aplikace od Microsoftu.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    amen
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ..a vyblednutí prostaty.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    OGLOKOOG: Nejspise uz nastupuje stari, krize stredniho veku, ztrata erekce...
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WYDER: Přijde. Je to smutné, dřív byl zábavný milionář, teď je z něj nudná socka.
    WYDER
    WYDER --- ---
    Taky Vam prijde Hulan dlouhodobe z formy? Casy kvalitnich hejtiku a klaceni teenek jsou pryc. Snazi se ze sebe pouze delat it odbornika, coz mu bohuzel nejde, protoze clovek si rdsi najde relevantnejsi zdroj informaci...

Je to skoda, driv to melo smrnc a clovek se u toho bavil, ted uz jen zijeme minulosti a pripadne vtipky z Okouna...
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    http://twitter.com/RadekHulan

Záhada: dodnes jsem nepochopil, proč lidé právě můj názor považují za tak významný, že jej zbožňují nebo se z něj poserou. Ale těší mě to!
    ....
    ....
    Vlastně to není záhada. Jsem prostě úžasný! :-))
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Koleda pro Radka (c) pan prasman

Sláva, už je sníh, jedem na saních,
    socky křičí, zvonek zní,
    Radek Hulán ztich.

Kouká se z dveří,
    očím nevěří…
    Co tu dělaj ti lidé?
    Už si vzpomíná?

Dlužíš nám, dlužíš nám,
    zní tu sborem hlas,
    exekutor s kámoši,
    Radka postih třas.

Dlužíš nám, dlužíš nám,
    oči a slzy v nich.
    Zbude sconto válenda,
    Vánoce a sníh.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    Před pár dny si Hulán objednal knihu o pravopise: http://www.zonerpress.cz/kniha/pro-webdesignery/piste-spravne-cesky-poradna-silenych-korektoru - tak třeba konečně přestane prznit jazyk :D
    DIM_
    DIM_ --- ---
    http://twitter.com/RadekHulan/status/6494467645 :D

"Když je člověk IT celebrita, i relativně nudné srovnání WM s HTC Sense má velkou oblibu http://bit.ly/6jqwXs a hromadu komentářů :)))"
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Radek Hulán - nejčtenější a nejoblíbenější publicista v ČR“ / dobre von...
    prevzato z myego.cz
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _K5_: spica
    DIM_
    DIM_ --- ---
    KEJML: Dyk Hulan jezdi neustale 300km/h (urcite i po Praze!). To tu denni normu 180km ma za cca 35 minut:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam