• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    GENTIANA: Träfiberskivor
    _K5_
    _K5_ --- ---
    GENTIANA: máš recht, ta falešná švédština je naprosto brilantní, už dlouho mě nic takhle nepöbavilööö...
    DIM_
    DIM_ --- ---
    NECROMAN: Hlavne MS vs Apple :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    NECROMAN: chybí mi brilantní společensko-politické analýzy a trocha informací o báječném a správném životě pana IQ 168.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ECLECTICA: chybi ti zas clanky o picmulincich a o tom, ze Web 3.0 by mel byt na pozvanky? :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Pojďme nějak kolektivně poňoukat Háčko, aby víc psal. Já myslím, že má potenciál stát se další velskou hvězdou českého internetu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: uguuu, ta falešná švédština! Mám nutkání jít vyhrabat slovníky a najít si,jak se švédsky řekne papundekl. Akorát mám slovník jinde... ale jistě to bude libozvučné.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: A nezaměňujme prosím IQ a schopnost jedince k sociální integraci ;) to jsou dvě rozdílné věci
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    A koukám, že génius Háčko (viz níže) pročítá Radovanův blogísek a tuhle si i zakomentoval:

3.6. Re: informatik a matematik »
    Václav Š. David z IP 90.176.91.*** | 9.12.2009 23:34
    Např. má sestra má IQ pravděpodobně kolem 150, pokud ne vyšší (já měl ve 14 letech 168 a ona se učila vždy lépe než já), a opravdu neví, že PHP není programovací jazyk. Jaksi se to ani na gymnáziu, ani na FF UK, obor český jazyk a literatura, neučila, a samostudiem si to též nedoplnila.

Moje partnerka, která také nemá IQ nejnižší (neteř matematického génia Jaromíra Štacha) dokonce netuší, ve které části republiky jsou Klatovy ...

Takže nezaměňujte, prosím, znalosti a IQ, jsou to dvě odlišné věci.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    ECLECTICA: Jakýsi kaviar8.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Přiznejte se, kdo takhle okomentoval Radovanovy fotky z bytečku? :)

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    LAURA: JJ, případ je mi z internetů znám, nicméně stojí za to si ho připomenout ;)
    LAURA
    LAURA --- ---
    SUCZKER: Ach, Roný, to je na Plzeňsku pojem :) Na FPR ZČU ho proslavila aféra "ukradený salám", když zinicioval obrovské vyšetřování kvůli tomu, že mu někdo vzal poličan ze společné lednice na koleji.

Znám ho osobně, je to fakt figura.. nicméně lidi mu to docela baštěj.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: kdyby nebyly ty internety, tak na sebe budou hulákat na Stodolní, ne? Obecenstva je třeba :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SUCZKER: Ale jen implikuj, tady se (doufám) netolerantní názory tolerují...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Ha, teď jsem po bližším studování odhalil, že on je to navíc nábožensky poznamenaný kokot ;) Čímž nechci nic implikovat o ostatních věřících...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Až dítě vyroste, tydýta třeba podřeže. O:-)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: I když to pak nastoluje otázku, jak to vnímá ten diskutovaný tydýt ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam