• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACULIN: Jan Hubník je Kalužův dvorní fotograf :)
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    google rika ze Jan Hubnik, ale nevim kdo to je :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACULIN: samá voda :)
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    ECLECTICA: Nejsou to Hulanovy fotky z hor? :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    A soutež pro dnešní den: ćípak stránečky jsou uvozeny takhle pěkně a profi? :)

Vítejte na stránkách prezentující mou fotografickou tvorbu a čili také trochu toho foto umění.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SADAKO: Ježiš, ten kompilát hlodů je teda něco, bůh opatruj...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: utekl, ne vytekl. nečekal by, až se rozpustí.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA: Nevím, jestli bych takový úkol zvládlo :D obávám se, že by mi i při netové konversaci s tímhle mozek nutně vytekl ušima.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ECLECTICA: predtim si ale priprav pravnika. trestni oznameni te nemine :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: hurá, můžeme Radovanovi psát i na icq :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tak tenhle článečki se Loužemu fakt povedl :D
    http://radovan.bloger.cz/pribehy-cestovani/Rocni-vyroci-s-Kristynkou

a jako bonus sbírka jeho nejlepších bonmotů
    http://dl.dropbox.com/u/1054094/tem/hlasky_kaluza_update.htm
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HRAX: tož my, co žijem na ebay, víme věcí.... ale moje babička byla praštěná.
    HRAX
    HRAX --- ---
    GENTIANA: Haha tak taku odpoved som necakal :)) Vynikajuco si ma pobavil!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SUCZKER: jako, teoreticky by to mělo zvyšovat sbírkovou hodnotu objektu, pročež by člověk měl uchovat i originální krabici.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TOMMY_: Přesně tak, já mam taky na "mokbugu" tydlecty folie, a az se osoupaj, tak je sundam a prodlouzim si tak zivotnost, nalepka na sklenicce asi zivotnost sklenicky nevytrhne... leda by tim chtel rict "Deti, nechavejte si na noteboocich ochrane folie" ;)
    HRAX
    HRAX --- ---
    TOMMY_: Jo ale nechat ochrannou folii na notasu je neco jineho nez nechat nalepenou cenovku na sklenicce, nemyslis?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    to je to samy jako par mejch kamosu., maji treba na notbuku nalepeny vsechny ty ochrany folie a to i pres display., takze to vypada jako sprcka., ale aspon se jim nic neznici.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SUCZKER: babička ty mísy a vázy používala....
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GENTIANA: usuzuju, že je to něco podobného, myslim, že jsem viděl u kohosi kdysi na návštěvě viděl ve vitríně s nalepenejma štítkama a nějak jsem to nechápal, proč si někdo vystavuje v malym bytě sklo, který nebude nikdy používat...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SUCZKER: moje babička, dej jí pámbu ječnou slámu, měla teórii, že z jejích zgarbů ze skláren Bohemia se nesmí oloupat štítky, nebo by ztratily hodnotu.

Pán vypadá jako pyča.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: přijdeš si utřít poprskanej monitor...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam