• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: a někteří jsou i velmi, velmi hranatí (modří jistě vědí).
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    L4MA: Vypadat jako pyča = být extravagantní? Aha.

Btw. by mě zajímalo, čím to je, že všichni tihle fashionisti jsou tak strašlivě šerední v ksichtě.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ECLECTICA: asi nejaci comment-boti :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ono moc nema cenu neco vypichovat, vsechno je to teror ale todle je asi nejvic
    http://fashionaspassionbytom.blogspot.com/2010/07/pasky-pasky-pasky-belst-belts-and-belts.html

Strach mi jde po těle z toho, jak přijmete tyto fotografie. Jsou přeci jen trochu více extravagantní, ale kam se na druhou stranu hrabou na Lady Gagu a její modely na podpatcích v klipu Alejandro.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    CATHACK: ano, to je mocné.
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    Jakmile jsem doskákal, vychutnal jsem si sluneční svit zapadajícího slunce.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACULIN: čekala jsem nějaké jedovaté komentáře, ale kde nic tu nic. Lidem se to líbí! Jsem zděšena.
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    ECLECTICA: to je naprosto... příšerný
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: prostuduju, ale zejtra. Večer hodlají přijet rodiče a já se s nima svezu do civilisace, mám na poště obsílku s rudým pruhem... a jestli to bude nějaká pyčatost, tak někoho zabiju, protože já z obsílek mám pravidelně nauseu, špatné spaní a takové ty věci... no a do toho nějakýho magora, to už by bylo moc.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA: Zrovna s tím sem jdu :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GENTIANA: Že by sehnal dodavatele na pičifuk s vůní spermatu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: však takvy Patrikovo zákaznické portfolio tvoří především kartářky a zprostředkovatelé sexu po telefonu. Důkazy na webtrh.cz!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA: Muhehe. A majitel firmy, co si nechává psát PR články od něčeho takového, asi taky nebude zrovna výlupek geniality. :-D
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    patrik jede. Tenhle článeček na objednávku, propagující ovoce a zeleninu, patří bezesporu do zlatého fondu:

http://pvogl.cz/559-zdrava-strava-znamena-dobre-telo-ovoce-a-zelenina-vam-pomuze
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Pan noblesní je šťastný, ale rád by to s někým sdílel.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MBR
    MBR --- ---
    TYRKYS2: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa vyborny :)))
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MBR
    MBR --- ---
    ECLECTICA: twe no to je narez :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam