• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: a čí je to problém? Jeho. Takže, Radku, vypadni.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: ach, ty ses naučilo ctrl+c a ctrl+v. No, hodné zvířátko, a teď si jdi hrát na dvůr, je tam nehašené vápno.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PACHOLEQ: jo, to nejspíš. Když jsem položila zdvořilý ještě dotaz, No a?, tak mi na to odpovědělo přemoudrým smajlem. Ale do ignóru ještě nejde, zatím mě baví.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PACHOLEQ: Právě jsi uhodil hlavičkou o hřebíček. :D
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    ale mozna jsme objevili opravdoveho posuka, oproti kteremu jsou rADO s kaluzou jen trapni internetovi picmulinci @!@!!!@11!!!
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    GENTIANA: nee , co jsem to udelal, mam od nej 9 novych zprav v poste. radsi to ani nectu... mam pocit ze se na me obraci Mistruv hnev za vsechny ty posmesky
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PACHOLEQ: to nic, mně to ten píčus hodil i do pošty, aby mi to náhodou neuniklo. Asi je to holt píčus. Nebo grafoman-píšus.
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    wtf ? picmulinci utoci ?
    jak se muzu stat z drubeze dravcem ? evoluce ?
    udelam pro to vse ! chci byt jako mistr !
    ikdyz mistr je ted uz taky spis kure.
    s tou mysli bych si to ale potreboval trochu rozkreslit ..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PACHOLEQ: hmm M$ fakt sponzoruje primo tohodle dementa, teda plati mu za public relations clanky? ono teda svuj k svemu ze...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: Lorem ipsum dolor sit Dravec, consectetur adipiscing elit. Dravec metus ligula, rhoncus id vestibulum ut, dignissim ac justo. Duis mattis nisl nec nulla pharetra a Dravec dolor pellentesque.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: nezda se mi to, ze uz tretim rokem postujes snad z patyho ID stejny idiotsky sracky o nejakym dravci, ktery nikoho nezajimaji. je mi naprosto ukradeny ceho se tim snazis dosahnout a jak nas chces osvitit, ale moh by sis vsimnout ze je to kazdymu jedno a konecne tahnout do prdele.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ten idiot ma dalsi ID? budu mit za chvili plnej ignore list.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: Nedělá. Taky jsem si to kdysi myslel, ale takovýhle kokot (respektive kokoti, když už se tu bavíme i o ostatních exotech jako je Kaluža nebo Vogl) prostě nemůže být vymyšlený.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: Patriku, ty hodláš trollovat i tady? Jdi si někam vykřikovat o potratech. Hlavně jinam.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ANDNOWSOMEINTEL: bohuzel jsem ho taky poznala osobne, muj nekdejsi zamestnavatel s nim mel nejake jednani a od te doby uz se priklanim spis k tomu, ze to bohuzel mysli smrtelne vazne.
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    Internet Explorer 8 a 9 jsou nejbezpečnější, Firefox i Google Chrome propadl - Radek Hulán - oficiální web - MyEgo.cz
    http://myego.cz/item/internet-explorer-8-a-9-jsou-nejbezpecnejsi-firefox-i-google-chrome-propadl
    na okraj: moje 110% objektivni clanecki sponzoruje m$, nevidim v tom problem, vite kolik dneska stoji sekacka ??
    btw chtel bych videt ten obdiv az natalka prijde do skoly s ksindlem a ostatni decka budou mit iphony, ale genialni deti takovy picmulinsky hracicky jen zdrzujou.
    btw2 jaktoze letos jeste nevyvesil ten umelecky stromecek ?
    FAITH
    FAITH --- ---
    PEPE_GONZALEZ: Aby mohla vzniknúť legenda, tak musí mať nejaký reálny základ....

PEPE_GONZALEZ
    PEPE_GONZALEZ --- ---
    FAITH: ty ho opravdu znáš?Já se teda stále rozpakuju,uvěřit v jeho skutečnou existenci...spíš mi to přijde jako něčí dobrej vtip,ale je fakt,že když může existovat třeba nekrofilie,tak je asi možný i tohle...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    OLOL!
    FAITH
    FAITH --- ---
    SAMGARR:
    SEDLLAK:
    Mám sa priznať, že ho poznám? (teda zo školy, no.....ale keď som si prečítala ten blog.....ten človek sa zmenil v ešte vačšieho ....)
    Vyštudoval informatiku, tak neviem, aký je matematik alebo žeby si k tomu vyštudoval ďalší obor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam