• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    SAMGARR: Pokud ne, tak je jeste vetsi debil, nez jsme doufali.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    hele Hulana za ty ody na Microsoft platej, zejo?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    LADY_LEIA: ja jdu :)ani nevim proc ale jdu
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LADY_LEIA: Já bych právě chtěl vidět, jak vypadá doopravdy.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    OGLOKOOG: Ja se prave odhodlavam, jestli jit nebo ne. Mistra jsem sice osobne videla naposledy tak pred osmi lety, ale stale z toho mam silne trauma :D A pry se ma dostavit na scenu osobne. To me docela desi :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LADY_LEIA: Asi půjdu.
    A prý to má stát jako normální film v tom kině.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LADY_LEIA: Každý divák obdrží banán, bombu a flašku Braníka. :D
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Mam to za rohem, tak asi seberu odvahu a nahnilý banány a půjdu
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Ma nekdo tu odvahu jit se na to do Oka podivat ? :) Jsem zvedava, kolik divakovi zaplati za to, ze prijde ;)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    !!!
    DWAY
    DWAY --- ---
    GENTIANA: Oh riiiiiiiiight. Promin ze jsem tvou prudce inteligentni narazku mym omezenym myslenim nepobral...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DWAY: Kapitáne Obviousi, to bylo vyjádření naděje, že ten píčusek byl smetem z povrchu zemského.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GENTIANA: jaky kaluz? to byl uplne nekdo jiny...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ten prudic (tady a mnohde jinde), eh, nemuze to byt kaluza nebo jeste lepe sam velky hulan? Ja ze by to tak odpovidalo jejich jinym projevum...
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    GENTIANA: nevidim na aute ani kolem zadny banany a ani hostestky s uzenym
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Řidič ujížděl v Ostravě dopravní hlídce, po honičce zemřel pod tramvají - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/ridic-ujizdel-v-ostrave-dopravni-hlidce-po-honicce-zemrel-pod-tramvaji-1z8-/krimi.asp?c=A110112_121124_ostrava-zpravy_jog

Kaluž?
    HRAX
    HRAX --- ---
    SAMGARR: by sme se meli pak sejit, aby rajcata na platno hazel cely sal :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    HRAX: slusny slusny, doufam ze to bude v kine, rajcata na platno jsem jeste nehazel:)
    HRAX
    HRAX --- ---
    ADAMM: OMG OMG OMG OMG

YouTube - Mgr. Radovan Kaluža Teaser
    http://www.youtube.com/watch?v=PV6T_-kiEOE
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    ADAMM: todlectonc to bude udalost jak cyp. dobrej napad, uz balim kapesniky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    banán v kaluži - film bude! a až bude, tak už domlouvám, že bychom si to pustili třeba ve světozoru nebo aeru, tohle bude jistě vynikající příležitost pro dobrý mejdan!

ofiko FB stránky filmu! trailer slíbený brzo :)

http://www.facebook.com/pages/Mgr-Radovan-Kaluza/166253616752292
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam