• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STARDAYHolga
    SEMPULL_TAMPUSH
    SEMPULL_TAMPUSH --- ---
    MEESHA: :))) si nevybereš, já zase věčně zapomínám sundat krytku :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SEMPULL_TAMPUSH: JJ diky, ta jedina se trochu povedla, tenhle film byl zkusebni do klubu a moc nic nevyslo dobre, tohle byl posledni cvak a klasicky jsem zapomnela pretocit :D
    PRASOLET: Libi!

(nemuzete sem dat nekdo neco hnusnyho at furt nemusim slintat?)
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    jedna zimni:)

SEMPULL_TAMPUSH
    SEMPULL_TAMPUSH --- ---
    MEESHA: ta dolní je výborná! :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Taky jsem si dneska vyzvedla. Ty dvojcvaky jsou spis omyl :))

MEESHA
    MEESHA --- ---
    SEMPULL_TAMPUSH: Pekny :)
    SEMPULL_TAMPUSH
    SEMPULL_TAMPUSH --- ---
    tak jsem zkoušel T-MAX 100ku...

bulbs at the bus stop. at the bus stop:

během focení se mi do něj z Holgy namotaly oba molitany :D a při vyvolávání vůbec nešel nacpat do tanku, ale nakonec jsem spokojenej
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    MEESHA: jo při bližším pohledu je něco vidět, ale dobře že je tam jen ta trava, ty bravy, kresba, no bombá, dokážu si to představit na stěně:)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    VYKUTALENA: Dik :) je v tom skryta velikonocni dvojexpozice :))) beranci, vajce atd. Jenze jsem to nafotila obracene (klasika) :)
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    MEESHA: ta trava je vazne pecka
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AHASVER: aha, takhle. tak to jo, ale i tak je to docela alchymie. Agfa Precisa CT 100, Ektachrome 100, Provia 100F - z tech sem mel nadherny barvicky. tedka sensii mi dokonce po crossu odmitli naskenovat (vysledek by vypadal nejak takhle - http://varial-artworks.com/misc/?dir=/velvia%20100f )

jinak s crossem kodakackejch diaku ke skodovi (tam maji kodak chemii) a s crossem fuji diaku (ta provie mi vysla pekne, jinak velvia, sensia a astia stejny fidlajovy) bych chodil do ultralabu do vladislavky.

Agfu sem nechaval v ultralabu a spkojenost nejvyssi, ale je to alchymie :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    (ale já ničemu nerozumim, tak nevim)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MURHAAYA: já nepsal, že nefunguje u negativu různě. já psal, že tak, jak asi meesha očekává, že to bude vypadat (křičící barvy atp.), funguje diapozitiv

MEESHA: portra je negativní film
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AHASVER: cross funguje ruzne. tohle je cross negativu (fuji superia 100 ve svitku, volanej na petrinach) - http://varial-artworks.com/fotky/?dir=/Corina%20-%20Zombie%20Walk%202008 a musim rict ze to je krasa!.
    jinak je to alchymie, jindy mi zas vysel kodak gold (negativ C41) crossovanej tak ze zbyly jen zlomky obrazu a zbytek brutalne vymyta a cista ta folie.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    AHASVER: Ostatni fotky z toho diaku jsou spis zeleny, jen tahle jedina fialova. U Skody mi to vysvetlovali tak, ze typek co to vyvolaval si asi odskocil a pak zmacknul jinej cudlik na zbytek toho filmu. Tak nevim no :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MEESHA: cross funguje "správně" jen na pozitiv, ne?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tohle jsem treba vubec nepochopila, jak mi mohli u skody vytvorit. Je to Kodak Portra 160VC, cross, ale je to jak negativ s pozitivem v jednom
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    kupoval jsem na ebay tady
    http://stores.shop.ebay.com/KG-HOBBIE__W0QQ_sidZ719178952QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14?_stpos=&_fcid=56&gbr=1
    je tam free shipping. takze celkem dobry. pokud vim tak primo v shanghai vychazela drazsi na krame, kdyz jsem ji tam videl.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AHASVER: tssss a nepozdravis :D
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    děkujiděkuji všem
    s tim odhadovánim myslim že to de no, teď to teda zkoušim s pyonýrem hehe a sem celkem zvědavej. jen nejsou love na vyvolávání no...bych zjistil, mám-li v tom pokračovat.
    ale f133 nou experience...

jinak prasolete kdes kupoval, popř ondrášku???
    ebay sem koukal něco přes 40e, takže možná, až přijde stýpko...uvidíme. chtěl bych))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam