• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STARDAYHolga
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Trocha minimalismu takhle po ránu :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

agfa chrome 100RS xpro. kapanek preexponovany, prosly koncem roku 1992

(ta preexponovanos je asi z toho, jak sem se vrtal v holze pri aperture modu :)
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    SIIMA: Ale podle mě ani ne, ale neměl jsem co dělat a tak jsem si hrál v PSku. A chtěl jsem se tu pochlubit, protože s emi to docela líbí...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    BINABIK: bez toho las vegas kolem by to byla docela nuda, viď ;-)
    HOUSKA
    HOUSKA --- ---
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak jsem zkousela Holgu Fisheye ,)

BINABIK
    BINABIK --- ---
    tak jsem do mojí Holči narval kinofilm a tohle vylezlo :) Mrzí mě, že je to bez perforace ty skeny ,ale u škodů to jinak nešlo...

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SAFFRON: protoze mam 120N tak svitkove a povetsinou Ektachromy
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    JIMMI15: popravde ja si to nechavam u skody scanovat pri vyvolavani - vyhovuje mi to. cili s tim moc neporadim
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    SAFFRON: zalezi jestli ji mas na kinofilm nebo 120kovej film. Ja do ni cpu nejcastej Fuji PRO 400H nebo superia X-TRA 400.
    SAFFRON
    SAFFRON --- ---
    to luccash: cokoli do kterékoli holgy?
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    cokoliv :)
    SAFFRON
    SAFFRON --- ---
    zdravím....mám na vás všechny dotaz...jaké filmy používáte do holgy???díky za odpoved...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUCCASH: v 99ti procentech sem byl ze skenu od skody nebo z ultralabu nadsenej. Ma to pekny barvicky, je to doostreny trosku...trosku vic. se skenerem doma usetrim (za volani negativu/crossu) dam 44 korun a mam kapanek lepsi predstavu o tom jaky vysledky z mych fotaku doopravdy lezou
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    presne staci rict bez korekce a je to vklidu...to jsem jedinej, komu ty skeny od skody nevadi? :D
    PAPER_AIRPLANE
    PAPER_AIRPLANE --- ---
    MEESHA: já tuším, že ve škodovi na to hodí nějakou automatickou korekci barev.. možná to bude tím
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ZONE: ten ja silne nedoporucuju. ja ho mel doma taky trikrat a ne jako darek, ale jako reklamace. delal pri skenovani pruhy na negativech.

pokud se mu chce, tak je vystup naprosto v pohode
    ZONE
    ZONE --- ---
    JIMMI15: doporučuju tohle: CanoScan 8800F, měli jsme ho doma třikrát, a to měli jako ne že by odešel.. ale jeden z nich byl posléze dárek. nejlepší scaner, co mi kdy prošel rukama.

+ info: alza, nástavce
    + ukázky:

+ dodatek: s těma ukázkama je to vážně relativní, protože mnohdy záleží na osvětlení během focení, ale jedno říct můžu zaručeně.. je to lepší než škoda scany. k jedinejm nevýhodám bych pak hodila jen ten fakt, že mi dlouho trvalo než jsem se naučila dávat si pozor, aby na výslednejch fotkách nebyly prachový stopy. dala jsem pak asi dvacku za nějaký super čistítko na sklo.)
    + p.s.: teď jen doufám, že si to všichni koupíte a následně mi budete nadávat, co z toho leze za..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    ONDRASEEEK: Ten mam v praci a musim rict ze mi z toho lezou uplne jiny fotky nez od skody, nekontrastni, min barevny... nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam