• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STARDAYHolga
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    PAPER_AIRPLANE: taky se na ruzyn chystam do moji holga sbirky "panelaky" proti nebi .)
    PAPER_AIRPLANE
    PAPER_AIRPLANE --- ---
    MURHAAYA: jo, ruzyň .)

LUCCASH: momentálně mám jeden scanner doma, půjčenej.) ale dobrý vědět do budoucna, dík
    EGUR
    EGUR --- ---
    ZACK: Jo:) Sem 14 dni hlidala. Byl to hroznej sprostak:))
    ZACK
    ZACK --- ---
    EGUR: ten je dobrej, chudak vykulenej
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    PAPER_AIRPLANE: se stav nekdy k nam do Vankovky...se muzem domluvit a naskenuju ti to za par kacek .)
    EGUR
    EGUR --- ---
    jedna Kris

EGUR
    EGUR --- ---
    jeden papagaj

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ta spodni je fajn :) z letiste?
    PAPER_AIRPLANE
    PAPER_AIRPLANE --- ---
    tak mě pěkně naštvali v brně ve fotolabu u Jakuba... dávala jsem vyvolat/naskenovat nějaké kinofilmy a svitky v nejnižším rozlišení, abych měla náhledy - když jsem se zeptala na cenu, tak prý 49 korun za film (paní myslela kinofilm. to, že u svitku je to jinak, to jaksi zapomněla zmínit) ...kdybych měla kvalitnější fotky, tak to tak nebolí...ale holga "kvalita" v tak zbytečně vysokém rozlišení, pětadvacet korun za políčko... :(
    ještě mi tvrdila, že to levněji neseženu, doteď jsem to nechávala dělat u škody za padesát/svitek..

no nic, nějaké foto .)

GAWALL
    GAWALL --- ---
    *Omlouvám se za spam - mám na prodej Holgu 120, černou, ještě v záruce, za 1700 - dále pošta. Dík.*
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    Tak po dlouhe dobe konecne vyvolano

SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    Odral som holgu z koze, err z objektivu a nahradil som ho fancy objektivom znacky CocaCola. Expozicne casy som nejak odhadol, z prveho filmu vysli asi 3 fotky. Celkom fun, odporucam :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    LEXIK: krásná.
    akorát to "829 remaining frames" teda hmm..
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    MRA: hele tohle se mi děje u skenů z Fotoškoda celkem běžně :D vždycky sem myslel že mám poškrábanej negativ...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MRA: hele, jizni mesto :)

zas na tu opravu bys mel mit nejakou dobu zaruku.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MRA: Mně kdysi deskovej Umax dělal pruhy 5 cm široký, zelený a žlutý, odcházely mu modrý a červený snímače. Tohle taky vypadá jako by ti vypadly kanály G a B v šířce jednoho pixelu, to nevypadá na žádný zanesení (to by se navíc ztlusťovalo se stoupajícím zvoleným rozlišením). Mně to ten Umax začal dělat až poté, co měl něco nascanováno, tak jsem ho hodil do koše. Podle mě se to těmhle spotřebkám asi děje, jsou to levný krámy. Až se mi začne srát Minolta, bude to jiný kafe. Good luck.
    MRA
    MRA --- ---
    Ahoj, nejak se mi porouchal skener. Mam Epson 4490 Photo a zacal delat na skenech negativu cerveny pruhy. Psal jsem do sevisu, ale dostalo se mi ne moc uspokojive odpovedi. ze tam muze byt neco zaneseno (oprava za 500 Kc). a pokud to tim nebude tak mi muzou udelat nejakou celkovou analyzu skeneru(za 500 Kc), ktera zjisto ,co s tim je.
    Me se nechce (prinejhorsim) zaplatiti 1000 Kc a byt tam kde se m zacal, mit cervene pruhy na skenech.

Mate s tim nekdo zkusenosti?

tady je IMG na kterem je to videt

diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam