• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANITzamestanci modniho prumyslu
    GIO
    GIO --- ---
    áá mam i janku, tak posta.))
    GIO
    GIO --- ---
    anit: mam jen na barbaru, nestaci?
    GIO
    GIO --- ---
    KOSIC: nojo, ale ted si predstav tu situaci, pro priklad Humanic, jakmile hodi celostranu, kamkoliv ve strato, uz si narokujou i produktovou podporu, a kdyz maji celosranu kazdy tyden ve vsech titulech snad, tak si dovedes predstavit jak by ta moda vypadala, a furt me nuti je tam rvat, a vybirej neco cool v humanicu zejo.. a vrcholem drzosti mi prijde, kdyz si firma umisti tretinku za par korun primo do produktove strany mody, ma na tom inzeratu produktovku bot a nuti te, aby se dalsi produkty hodily i do te redakcni casti, to je priserny, ctenarky uz nejsou uplne debilni a tohle je jim jasny na prvni pohled, ne vsem, ale spouste jo, a mi to docela vadi...
    velmi dobre rozumim podpore klientu, ale ocad pocad..
    GIO
    GIO --- ---
    ANIT: hledam a nemuzu najit...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Teda spis chodily :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tu ZaZ delal Kaspen, jeste kdyz jsem tam byla - novej look, i kdyz nevim esi i sazbu, kazdopadne kampan v TV a aji inzerci a novej obsah a tak... mno moc uspesny se to neukazalo byt :))

Jinac s Dieslem jsme meli sousedni kancly v Lucerne, chodili jsme na chodbu ocumovat chlapy :)
    TINA
    TINA --- ---
    ACIDQA: podle ankety maj podle me pristup i fashion addict, tak se tu snad neztratime :))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Anit, nevadí, že to tady budu sledovat i když nic nedělám, že ne?:))
    ANIT
    ANIT --- ---
    prosim ma nekdo mail na janku z dieselu?
    moc diky
    (kdyztak posta)
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    Jenze vy tem inzerentum neplatite statisice rocne. A vo to de. Predstava nekterych casopisu o spolupraci s nami, 6 x rocne email = podklady pro inzerci dodejte do... s pozdravem...
    GIO
    GIO --- ---
    ono je to peklo i z druhe strany, neboj.
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    Jinak vztah inzerent - vydavatel (a jeho podpora inzerenta v titulech) je peklo a tema pro grafomana.
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    GIO: Ano
    GIO
    GIO --- ---
    hehe

martina je ta hubena cernovlaska?
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    GIO: Ano. Tleskam, bravo, jsi jedna z mala :0)
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    Ja znam v ZaZ Martinu Matyasovou, dela fashion redaktorku a je to jedna z mala zenskejch, se kterou se d mluvit, vi a umi, co rekne to plati a na email dokaze odpovedet.
    GIO
    GIO --- ---
    KOSIC: znacka s.Oliver se oficialne pise takhle?
    STQ
    STQ --- ---
    ROLLO: a nevis aspon kdo to fotil? taky nemuzu najit...:)
    ROLLO
    ROLLO --- ---
    STQ: rozevlaty a v pohyby byly foceny nektery stary kampane issey miyake, s tanecnikama, ted to ale nemuzu najit
    ovsem nevim, jestli to je "fashion" podle tveho gusta
    STQ
    STQ --- ---
    a dalsi vec co by me zajimala a nikde jsem ji nenasel je nejaka story s dredatejma modelkama...existuje? videli jste nekde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam