• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANITzamestanci modniho prumyslu
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    eeee, linky na cz weby - casual fashion, rychleeee :-) dik
    GIO
    GIO --- ---
    ja se do hm v jindrisske proto nedostavam nikdy... takova pravidla nam velmi komplikuji zivot a s mym harmonogramem se proste neslucuji, a abych predesla problemum, tak tam radsi nechodim, kdyz vim, ze se mi klidne muze stat, ze to nevratim vcas, nebo prijdu v jinou dobu nez se jim to hodi.-/
    ANIT
    ANIT --- ---
    presne tak!
    navic v haem mate dost prisny pravidla, kdy mame chodit, takze nekdy k vam kvuli tomu ani nemuzu prijit protoze mam foceni, poradu, whatever
    GIO
    GIO --- ---
    SHEILA_B: nojo ale problem je v tom, ze my to vetsinou nedelame schvalne, jindy proste nemame cas.........
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    ANIT: H&M
    WOOK
    WOOK --- ---
    dneska jsem narazila na tuhle reklamu a celkem me zaujala

Marks & Spencer Christmas 2007

a pripomnelo mi to tuhle starsi reklamu na GAP
    ANIT
    ANIT --- ---
    a v jakym obchode pracujes?
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    ANIT: ja to vidim z ty druhy strany, a clovek je v pohode kdyz je i druha strana v pohode a je schopna prijit v nejakou normalni dobu a ne pul hodiny pred zavirackou napriklad - s cim se setkavam tedy vetsinou...a opravdu to asi nikdy nepochopim... Kdo nekdy pracoval v obchode musi presne vedet o cem mluvim.
    NINOTCHKA
    NINOTCHKA --- ---
    Zdravím! nevím, jestli to sem patří, ale možná by mi někdo z vás mohl pomoci:
    Sháním do našeho nového muzikálu o módě a první nákupní galerii na světě FIGURÍNY...ideálně staré použité, klidně oprýskané, rozbité, bez ruky, bez hlavy...potřebujem jich hodně a rozpočet nám nakoupit nové nedovoluje.

Ptali jsme se v různým megastorech a řetězcích, ale jak nemáme konkrétní kontakty, tak se to nedaří...

Nevíte o někom, nemáte kontakt, můžete někdo pomoci?
    na oplátku nabízím lístky na premiéru, která bude v únoru...

Díky moc
    pište do pošty
    ANIT
    ANIT --- ---
    moc se tesim, urcite se prijdu podivat ale az na vystavu, vernisaz jsem bohuzel nestihla
    ROLLO
    ROLLO --- ---
    ANIT: super, dik :) bez se mrknout, kdyz budes mit cas, padakove hedvabi je puvabne i z blizka...
    ANIT
    ANIT --- ---
    napsala jsem o tobe do naseho platku:)
    ROLLO
    ROLLO --- ---
    ANIT: zrovna jsem chtela nahazovat pozvanku :)))
    vernisaz je dnes!
    http://www.studio-lr.com/tisk/pozvanka-jana-rollova-body-home-ve-studiu-lr.pdf
    ANIT
    ANIT --- ---
    tak jsem dneska byla v palladium
    tak strucne:
    ann christine: predrazeny hadry a la newyorker, debilni prodavacky, spatna kvalita obleceni
    haem: maj tam fakt ty mikiny, co jsem nize pastla, je docela velky
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    ANIT, GIO: Poslu vam do prace dvd. Je tam info, fotky obchodu, image fotky, outfity, loga, bla, bla, bla. Napiste mi do posty kam a na koho to mam poslat :-)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    ANIT: jo, já jsem už dávno taky obě mikiny a to šíleně barevný viděla v hm. normálně jindřišský
    NAVRA
    NAVRA --- ---
    ANIT: jj
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ted kdyz jsem si to zastavila, tak mam dojem, ze tu fialovou mikinu jsem v HM uz videla - pokud je to ona, tak me zaujal hodne vysokej limec
    ANIT
    ANIT --- ---
    v haem palladiu?!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam