• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    TSOH
    TSOH --- ---
    vono nejde brat co je nekde psano (definice. zakony atd )... je jasny ze clovek kterej ma zalibu v zabijeni zvere (ma z toho radost) muze casem vztahnout ruku na zivot cloveka...
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    RUSSIANBLUE: když se zamyslíš nad historii, tak zjistis, ze je to totež..
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    protoze jedno jsou hrusky a druhy jsou japka...
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    RUSSIANBLUE: proč myslíš?
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    DISLARA: to je pekna blbost...

LUCKILL: toto je smutny...

urcite maj myslivci nejakou organizaci, mozna tam maj neco jako stanovy, ve kterejch by melo bejt napsano, ze by nemeli zvirata tyrat a chovat se k nim v rozporu s vseobecnou moralkou...nebo tak neco. poruseni pravidel => vyhazov?! Je neco takovyho?! Nehledal jsem to....
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    to by mne zajímalo, co může člověka motivovat k vraždě zvěře. Takhle to začíná a holocaustem to končí..
    TSOH
    TSOH --- ---
    FNUKII: normálka ne ? nejdřív vzduchovka na sýkorky, veverky a podobná droboťina a později ,v dospělosti, můžou razit s partou m!slivců (jejich vzory) na opravdový lov... v jehož závěru se mnohdy může konat i tombola.... :)
    ----------------------------------
    ten m!slivec na te fotce níže jak se kochá tou vykuchanou srnou je fakt solidní...
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    PTACOPYSK: necháte děti střílet ze vzduchovky? ou!
    TSOH
    TSOH --- ---
    LUCKILL: a pak zde zase můžou padat texty tohoto typu (viz. níže...) podobné fotky a i osobní zážitky jsou snad dostatečné pro to aby si člověk udělal zdravej názor (ale asi jak pro koho)

KENJIRO --- --- 12:48:56 16.2.2009 ---
    Ale no tak. Vždyť i vy odpůrci myslivosti se dokážete shodnout maximálně na tom, že myslivost nesnášíte, ale nedokážete se shodnout na tom proč - je tedy tak těžké pochopit, že různí lidé mohou mít různé motivace pro to, aby se věnovali myslivosti?
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    he he he, tohle je "nadstandartni uctivani zvere"- jde o to nabidnout padle zveri netradicni posmrtne zkusenosti !!!! ;)))

LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    TSOH: dobre pane Ty! Strilej do nich ostryma, dohledavej kombajnem ;))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    osobne na tom nevidim nic zavadneho. nerikam, ze by to neslo udelat lepe, ale ukazat detem, jak vypada myslivecky klobouk, dalekohled, parohy jelena - to mi pripada ok. Taky mi pripada vporadku, ze si to pani ucitelka vyfoti.
    TSOH
    TSOH --- ---
    PTACOPYSK: jestli me opravdu chces tvrdit ze toto je v poradku >
    http://msvdomcich.rajce.idnes.cz/2008-04-11_Myslivec_v_MS/#Myslivec_v_MS_001.JPG
    http://msvdomcich.rajce.idnes.cz/2008-04-11_Myslivec_v_MS/#Myslivec_v_MS_024.JPG
    http://msvdomcich.rajce.idnes.cz/2008-04-11_Myslivec_v_MS/#Myslivec_v_MS_027.JPG
    tak opravdu nevim...
    KENJIRO: co jineho muzes udelat vid ? kdyz se te na neco zeptam tak napises ze te to nezajima (ackoliv je to k tematu) akorat si zde šplkáš to co te doma naučili.... bavim se ... fakt ... (viz. záhlaví)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PTACOPYSK: jako bych ho slyšel :-)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    KENJIRO: no neco na tom bude, to s tou lebkou mi trochu pripomina diskuzi o ockovani, kde mi zas nejakej jeho odpurce tvrdil, ze (mimo dalsi jina negativa) dite ziskava navyk na jehlu :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PTACOPYSK: že se s ním vůbec dohaduješ... já jsem si ho už prostě dal do ignore listu a fakt nemám pocit, že bych o něco přicházel :-)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: Jestli ses z Prahy tak se muzes vzit nejaky caparty a prijit podivat k nam na detsky den, aspon uvidis jakou hroznou propagandu s mrtvolama a krvi tam mame :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: tak to je vec nazoru, mne na tom neprijde nic hroznyho. Lebku najdes bezne v lese kdyz jdes s detma na houby.
    TSOH
    TSOH --- ---
    PTACOPYSK: specialne lebka se da například ukazat třeba na fotografii (a může to udělat učitelka )... z meho pohledu je to dostatečne ... a ne malejm dětem davat m!sliveckej klobouk na hlavu a fotot to dítě vedle ,trofeje,...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ad ples - na mysliveckym plese nevidim nic spatnyho, pokud je zver do tomboly na podiu. samozrejme pokud nekdo zver v tombole vyhraje, mel by ji ulozit lip, aby se nemusela valet na zemi tam, kde se tancuje. Ale na mysliveckem plese zdaleka nejsou jen myslivci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam