• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    VIK: Mmoir mám doma, mohu to někdy někam přinést ukázat a mžeme i zkusit hru. Je to dobrá hra, ale na můj vkus až příliš o náhodě, to už mi větší strategie přijde ten Maršá a špion, co jsem zmiňoval dole. Memoir je nádherná hra, taktická, bohužel přítlekyni to neba (je to vojenství), takže jsem neměl moc šanci to vyzkoušet, třeba by mě to ale nadchlo. Blbý na Memoir je, že je to hodně zjednodušené, scénáře jsou zajimavé, ale samotná akce žádná sláva.
    VIK
    VIK --- ---
    díky všem, Robo Rally mně zaujalo :)

jinak k těm hrám jako Shadows over Camelot, Memoir nebo Battle Lore, kde se to dá sehnat? na českejch webech, resp. obchodech o tom není ani zmínka, přitom by mohlo jít o dobré hry.

a jeden takový osobní dotaz. zahlédl jsem hru Dune. znáte? můžete doporučit? má cenu investovat a shánět se s tím až na ostrovech? :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    VIK: zelvickyyy :))
    no jen strilim urcite asi neodpovida, ale uzasne chytlava hra :)) a to je to pro deti od 4 let :)
    FARIN
    FARIN --- ---
    REDGUY: tywe roborally, to uz jsme leta nehral, vyborana zalezitost. uplne jsme zamacl slzu kdyz jsme vzpomnel na masakrozni hry 6 lidi na jednom ctverci
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    VIK:
    Vyjimecne zpusobem hry:
    Shadows over Camelot vizualne vypada velmi dobre, hraje se hezky a vyjimecnej je hlavne v tom ze je kooperativni, ne kompetetivni, stejne jako Lord of the Rings (i kdyz ten sice nevypada tak dobre, ale pro zmenu je to zname tema).

Vyjimecne hratelnosti:
    Memoir'44 je fantastickej (moje soukroma nejlepsi hra co znam), vypada moc hezky, ale pouze pro dva a je to trochy jinej styl nez Carcas. nebo Osadnici. BattleLore je fantasy verze Memoir'44, ktera vypada jeste o neco lip nez uz tak skvelej Memoir a je fantasy, coz nekomu muze vyhovovat, imho ale herne je o fous (malej) horsi.

Pokud nic z toho nevyhovuje, tak jeste Roborallye. Nevim jak dobre vypada soucasna edice, ale hra je to moc dobra...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Za sebe bych doporučil Puerto Rico - výtečná strategie.
    VIK
    VIK --- ---
    koukal jsem na Proroctví, ale nejsem si jistý, jestli je to to pravé. spíš něco taktického. na počítači občas hraje strategie.
    VIK
    VIK --- ---
    vidím, že jste zkušení hráči. můžete mně, prosím, doporučit nějakou skutečeně výjimečnou hru? měl by to být dárek pro člověka, co má rád Carcassonne, Osadníky, ale třeba i Bang. chtělo by to spíš něco chytrýho. předem děkuji za pomoc.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    REQUO: Jestli se to bude kutit, tak se pridam:
    Ostrava. Osadnici (zaklad), Proroctvi (+3 rozsireni, ma offnyx kamarad), Dej sem mozek. jine drobne hry...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    FREAZ: Proroctvi jsem hrali nez jsme postupne dokoupili 3 rozsireni, pak uz se to hrat neda... Cim vic toho je, tim nevyvazenejsi se to stava... bohuzel.
    REQUO
    REQUO --- ---
    SARKA: bylo by mozne na home umistit, co kdo ma, pripadne z jake je lokality CR? :)
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    No konecne klub s deskovejma hrama. Tenhle ctvrtek asi moct jeste nebudu, ale zatim to nevim jiste. Kazdopadne jsem hral hry jako Proroctvi (zaklad), carcassone, osadniky, Pilire zeme a z techle si vetsi snad jeste i pamatuju. Doma jinak mam jen to prorostvi. Pak jeste ruzne hry, ale ty uz v hlave nemam ani jmena natoz pravidla.
    REQUO
    REQUO --- ---
    jsme si domu teďka pořídili Maršála a Špiona. :)) Super hra. :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Mam sice vyjimecne cestu do Phy a mozna bych se na osadniky pridal, ale urcite je nebudu sebou tahat. Spise ale vynecham a zkusil bych zorganizovat nejakou deskovou parbu v Ove. Tak kdo je taky ov, ozvete se- Osadnici, Beng (a bong), Citadela, Proroctvi, clobrdo :), ev. i MtG ...
    REQUO
    REQUO --- ---
    Docela bych se ve čtvrtek zucatnil. :) I s přítelkyní, ID "Kesi".
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    naprosto nerealnej cas :(
    ale mozna bych obcas prisla (pozdeji), mam to 5 minut od prace..
    umim carcassonne, talisman, beng, vic me ted nenapda.. co neznam se klidne naucim..
    FARIN
    FARIN --- ---
    no ja bych se klidne ve ct zastavil
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Praha je mimo muj bezny dosah, takze se ucastnit nebudu ale jen se hlasim jako hrac :)

Dorn, Hacker, Citadela, Beng, Kravy,...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ...akorat v ty cajovne se asi budu cejtit trochu nesvuj :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    hele to neni zlej napad.. tenhle ctvrtek nemuzu, ale treba na proroctvi priste bych se stavil ;) prinest ale nemuzu, ma ho nekdo puceny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam