• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tady je ten indus, kdyz to teda hazete s linkama :)
    http://www.hrajeme.cz/Hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=577
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    taky se pokusim dorazit. osadníky už sice nehraju vůbec a carcassonne málokdy, ale půlka letný (kde po hospodách hrávám) odjíždí do anglie (blbej, profláknutej ostrov, kde ani děti neuměj vychovat:D:D) a budu mít nedostatek spoluhráčů. jinak proroctví můžu donýst (ale taky mě moc nebaví;). seznam her by to tady trošku zaplácnul, takže popř. na bgg id murphy69
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    SARKA: sledovat budu, stále platí, že v září bych si zahrála někdy dopoledne - pokud se sejdou 4 lidi a někdo vymyslí kde, tak příští po-čtbych mohla.
    SARKA
    SARKA --- ---
    QZUZKA: wow - doufám že tento klub budeš sledovat ;o)
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Teď do Deskohraní spíš nepřijdu, musím se ještě naučit letošní 4pohár; jinak her mám cca 30 (např.Osadníci, Carcassone modrý+zelený,bang, pak od Cinku a Mám tě přes Goblett, Trans Ameriku, Metro k Eufrat a Tigris, Puerto Rico, Mykerinos)
    Praha
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: Paráda .. na Vysoké napětí jsem slyšela samé dobré reference .. určitě vezmi!
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No já (Praha) mám Vysoké napětí (hrál jsem jen jednou, tak moc dobře pravidla neznám)

Jinak k hrám, doporučuji někdy zkusit obyčejné Člověče nezlob se, s matfyzáckou úpravou (v komentářích je tam popsána jiná úprava s policajtem, ale to jsem ještě nezkoušel)

Jinak další zajimavou hrou je Labyrinth - výborná jednoduchá hra, kde musíte docela dost myslet (aspoň co si pamatuju) a každej pohyb úplně zamýchá hrou :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    SARKA: ja mam zkusennost opacnou, ale mozna mas pravdu, je to v podstate jedno. :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    REQUO: S temito anketami nemam dobrou zkusenost - obvykle nemaji moc velkou vypovidaci hodnotu (deset napise ze prijde a nakonec tam jeden susi hubu :). Jiny lidi zase radsi nenapisou ze prijdou, kdyby jim to nahodou nevyslo... Proto nezavazne pisu lidi na nastenku a kdo prijde ten prijde ;o)
    REQUO --- --- 16:05:32 18.9.2007 --- [00:40]
    REQUO
    REQUO --- ---
    NAVARA: muzes pripadne prespat u nas s kes, nejak bychom to vymysleli. :)

SARKA: doporucoval bych spise udelat anketu stylu:

otázka: Praha 20.09.2007 (Čajovna SIVA - Masná 8, Praha 1) v 18:30
    odpověď: ano, přijdu
    odpověď: ano, přijdu, ale později
    odpoveď: nevím, nespoléhat na mě
    odpověď: ne, nemohu
    SARKA
    SARKA --- ---
    NAVARA: az budes vedet nekdy presnej termin, kdy se ti to bude hodit, tak my se prizpusobime ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARKA: Hradec, v Pze jsem pouze pri projizdeni smerem na Most, jenze je velmi nepravidelne - pokud tedy v Pze kampovat, tak behem cesty tam nebo zpet.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    indus se da hrat ve dvou.. ale je to takovy jednodussi
    s ex jsme meli carcass. hrad a warcraft... ale bohuzel to ma u sebe v uk a imho mi to nepriveze (i kdyby sem jel, je to lenoch :))
    SARKA
    SARKA --- ---
    NAVARA: to je skoda, ze jsi mimo Prahu, a zrovna takovej nadsenec ..
    dam na nastenku - ale jake mesto?
    ale nedele rano je na dlouhe (pod)zimni vikendova rana idealni - nekdy domluvime!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARKA: no rekneme, ze ve dvou lidech velmi rychle uhodnes, kdo je serif a kdo zlocinec :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SARKA: bang se neda hrat ve dvou..
    je tam serif, desperado, pomocnik serifa a bandita
    aby to melo smysl tak imho minimalne 4-5 lidi
    SARKA
    SARKA --- ---
    KASUMI: chci si ho koupit .. da se to hrat ve dvou nebo jenom ve vic lidech?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    bang je cool :) jsme ho hrali na teambuildingu.. jeli jsme tam i zpet vlakem (meli jsme pronajaty vlastni jidelak) asi 8 hodin.. tze to byla parada... a po vecerech jsme hrali u 5 putnovyho tokaje.. fakt parada :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dorn
    Hacker deLuxe - to jsem poprve hral se Samielem, hrozne me to chytlo, kupoval jsem to az o par let pozdeji pri navsteve statu :) je to pomerne uzce zamerene, plebs se tematicky nechyta :(
    Citadela (v soucasne dobe v Praze, ehm, ehm)
    Kravy
    Bang (+2 rozsireni)

A do Prahy se uprostred tydne zcela rozhodne nedostanu :) (patky vecer, nedele rano - a i to jen nekdy)
    Pak by se jeste naslo par dalsich - Dostihy a sazky, Kamionem po Evrope, Vetrelci,... ale ty jsou v pokrocilem stadiu.
    SARKA
    SARKA --- ---
    KASUMI: paráda, pro jistotu si ho při příští příležitosti přivez do Prahy .. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam