• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: tak to zamluv, prosim, dekuji. :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ESTEN: kdepak, tam se vejde klidne 10+ lidi.

REQUO: no bývají tam zámluvky dost dopředu. Tak bych to radši zamluvil a pak zrušil než nezamluvil a neměl místo. Klidně to zamluvim, nebo jestli to chceš vyřídit ty?
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: nevim, kolik nas bude... nepockame se zamlouvanim na pondeli? Pripisu te na ctvrtek na nastenku. San Marco je super. Merry Men of Sherwood - to vypada dobre, muzeme to skusit, nebo treba i ty Osadniky, znovu, mohu je vvzit jako zalohu.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TANTRICK: a neni mala mistnost trochu... trochu mala? ;)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: San Marco bych si chtěl vyzkoušet.
    Nebránil bych se ani osadníkům. Aspoň bych potrénoval před turnajem na deskohraní :-)
    Já mám toto Merry Men of Sherwood http://hrajeme.cz/Hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=642 To je dobré, akorát že je to max pro čtyři.

Kdyby měl někdo Tikal, tak by bylo taky supr. Aspoň bych si ho otestoval než si ho na 99% koupim :-)

Zamluvil si malou místnost nebo to mám udělat?
    REQUO
    REQUO --- ---
    Tak pratele, malinko jsem upravil hlavičku, snad nebudou protestu od majitelky, ktera tu ted neni. Nicmene podstatne je, ze vyhlasuji termin 27.9. čt v Praze v Dejvické čajovně na sešlost. Já přinesu San Marco, druhá hra nechávám přístupnou návrhům, kdo co nabízí? :) (vezmu s sebou i něco záložního).

Přihlašujte se, jména budu dopisovat. Možnost jsou i offnyx lidé. Podle počtu přihlášených v úterý zarezervují místo (pravděpodobně TANRICKem doporučený salónek)
    REQUO
    REQUO --- ---
    Dobre rano, diky za hru, bylo to mile. :) Ja bych preferoval zidlicky take, na delsi srazy je to takhle protivne a koberec nam delal hornatou krainu osadniku. Taky tam bylo docela vedro, a malo svetla (me unavene oci po celodenni praci u compu)... :))) Ale dobry. Drivejsi termin vyhlasime. Proc ne, mohu se shazet ruzne skupiny lidi. :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Zdar rád bych se přidal na další herní sraz.
    Kdybyste chtěli změnit místo, tak můžem jít třeba do Dejvické čajovny a zarezervovat si tam malý salónek viz http://dejvicka-cajovna.cz/images/galerie/foto019.jpg
    SARKA
    SARKA --- ---
    Díky všem za hru a přeji Gute Nacht ;)
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: aspon je dost krve v mozku ;)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Sarka: no me az na ty presezene nohy take ne :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: ok ;) tak já stanovuju další datum na úterý 30.10. a děj se vůle boží ;)
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: Nebo kousek od staromaku je literarni kavarna. Je to tam vcelku levny na to, ze je to centrum, a obcas jsme tam hravali deskovy hry a nikdo nemel kecy, naopak nam jeste prirazili stoly k sobe.
    I kdyz me sezeni na zemi nevadi ;o)
    SARKA
    SARKA --- ---
    Výsledky prvního srazu na nástěnce ;o)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Sarka: buh vi, buh dá rozvrh :-) Pak se uvidi...
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Jinak cestou zpátky měl Farin docela dobrou poznámku, že by volil spíš něco, kde se dá seedět na židlých u stolu, s čím po těch 5 hodinách sezené na zemi docela souhlasím. Jen mě nenapadá kde něco takového je?

Mám dojem že možná na Jiřího z poděbrad v Etno čajovně byla snad nějaká místnost se stolkem, ale už si to nepamatuju. A pak mám dojem že v čajovně na Karláku, Daruma, je vzdau docela velký kulatý stůl, idkyž nevím kolik má židlý :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    osazenstvo co bylo teď - úterky jsou taky ok?
    říkala jsem si 30.10. že by to šlo .. čtvrtky budu mít jógu .(
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: už jsem myslela, že chcete hrát dostihy beze mě .. ale naštěstí jsem špatně četla :o)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No já bych to viděl tak, že na dobu až se vrátí Šárka jsou naplánované Dostihy a Sázky + nějaká další asi prozměnu nová hra.

A pokud bude vůle mezi tím (1,5 měsíce než se vrátí) tak celkem byl zájem o Kamion po Evropě + zase asi nějaká jiná hra. Jen nevím kdo ten Kamion má.
    PONTIFEX
    PONTIFEX --- ---
    Hráli už jste někdo Monopoly Banking? Zajímalo by mě, jaký to je s tou kreditkou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam