• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    C0RW
    C0RW --- ---
    jinak jeste dodam, ze pro ty co maj radi kvalitni deskovky, tak jeste doporucuji shanet, dokud je neco k mani, pac firma co to vydavala uz nefacha a dotisk s ceskym navodem se nechystaj (ja shanel jeden kus pro kamarada k narozkam na jare a dost sem se natelefonoval a nabehal, ale nakonec jsem mel velkou kliku a sehnal to v kotve - take posledni kus).
    C0RW
    C0RW --- ---
    zdar, s kamosema jsme ted davali pres vikend railroad tycoon ve 4 lidech a muzu doporucit - luxusni zalezitost! ale taky casove narocnejsi
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: Vezmu ho priste, demokraticky jsem byl doma uvedomen, ze San marco bylo odvezeno do HK, pry jsem s tim souhlasil, jsem se dozvedel. :)

Muzu jeste vzit tu Alhambru, alespon si ji osvezime, priapdne.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    San Marca je škoda, ale asi to tak má bejt :-)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    funkenschlag je nuda, ale to je můj problém že jo. Spokojim se se všim :-) Taky něco vezmu.
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: no, jestli to melo uspech, tak proc ne? :) Nevim, na vysoke napeti jsem tam uz nebyl. :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: bohuzel, mam jen vysoke napeti :(
    REQUO
    REQUO --- ---
    Takže velká omluva, SAN MARCO zustalo prý v HK, takže bude až další týden, tedy o tomto víkendu SAN MARCO u sebe nemám. Mohu vízt něco jiného "Soudruhu nezlob se II", Alhambra, Osadníky, Monopoly... ale za to mže přítelkyně. Takže pokud něco z toho, tak není problém, případně účastníci přitáhnou něco jiného? :)
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: uvidime, ja dam vcas vedet.)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MALLORYNOX: pak budou uterky. :) Mam te tedy napsat nekam?
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    tak bych zasla ale ctvrtky sou pro me kriticke:(
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: prima, je to na nastěnce. :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    dobře, vezmu psí život (2-6) a ještě nějakou. ad mallory - stíny jsou kooperativní hra a visí to hodně na angl., takže je budu brát, jen kdyby byl vysloveně zájem
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Murphy: no kydby ti to nevadilo a vzal na ukazku i ten Psí život? Hrozně rád bych se podíval jak to vypadá.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    hm, tak co zkusit ty stiny? hezky spolupracovat?:)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: si na home. :)) Z tech her toho moc neznam, myslim, ze vyber nejakou ktera je dobra pro vic hracu (5+) a vezmi ji, prosim. :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: tentokrát snad stihnu taky dorazit, takže se hlásim (radši zatim nezávazně). můžu donýst ten tikal/javu, mare nostrum, stíny nad camelotem, finstere flure (dvorana děsu), proroctví (to bych radši nehrál;), psí život, zombies. jmenuju namátkou ty vhodnější/známější, našlo by se toho víc (age of mythology, armada, fische fluppen...)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    SARKA: jo to je dobrá hra pro dva, podobně jako takovýto blokování cesty.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    TANTRICK: Tikal do placu ma murphy, i Javu ale tady to vypada teda na ty dostihy...?
    SARKA
    SARKA --- ---
    Takhle ta hra vypadá (sorry je to blbě vidět):
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam