• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MELIBRION: Jinak: nejdřív musí člověk vyhrávat, pak může začít být galantní a blahosklonný, když dá ženám okolo šanci ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REQUO: pro mne to je "postavit tmavemodrou staj" - pak uz si klidne muzu prohrat :)

MELIBRION: ale tech je taky jen par :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    ja tam budu trosku pozdeji, jeste neco dodelavam, ale Kes by tam uz mela pak byt. :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no nejdriv clovek musi vyhrat, pak muze byt galantni ne? :-)

Tmavomodra staj je neprijemna i tim ze tam posilaji karty a to se neda predvidat. Jinak se sazenim to je ok
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    ok tak ja musim vyrazet elfenland uz mam sbalenej.
    REQUO
    REQUO --- ---
    LODBROG: jenze to dopredu neodhadnes. :) Halven u zensky, buchvi co zrovna v tu danou minutu a danou hru preferuje. :)) (jedno vim jiste, at clovek udela, co udela, je to spatne :-D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REQUO: To už si vyřeš sám se sebou :)
    Někdy je fajn být k ženám galantní a sklidit jejich obdiv a chválu... a jindy je super je totálně potopit ;))))

Ale co je "cíl"... no, asi jak u koho ;)
    KESI
    KESI --- ---
    REQUO: hrat galantne. Zvlast se mnou!
    REQUO
    REQUO --- ---
    KESI: ...hele, a co je teda vlastne cilem hry, vyhrat nebo hrat galantne? :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Háááááádka!!!!! :DDDD
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    FREAZ: určitě vem Enfenland
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KESI: no pak se nediv, ze kupuji dalsi kone ve hre, kdyz nemuzu dokoncit ty svoje... :)
    KESI
    KESI --- ---
    NAVARA: No a co. Zkratka nedam. Tecka

NAVARA: 40 tisic za proslapnuti ... to je masakr
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    (a sebevrazda to neni, jsou to jen dve pole na celem planu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KESI: jisteze, vzdycky dokoncuji tmavemodrou staj - a imho neklan za dve Tve dokoncene staje je zatracene dobra koupe :)
    KESI
    KESI --- ---
    NAVARA: kote, jenomze Tys chtel koupit Neklana a Napoliho uz jsi me. To by se rovnalo cire sebevrazde!!!

REQUO: Ty se netlem nebo bude ticha domacnost!
    REQUO
    REQUO --- ---
    NAVARA: ...spravne si mel kouit kone a dat ji ho. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KESI: jiste, abych je vymenil za kone, ktere jsi zabrala Ty mne :) a to jsem jeste nabizel pro mne tak nevyhodny kurz! (2:1)
    KESI
    KESI --- ---
    NAVARA: Protoze nehrajes fer. Kupoval jsi kone, ktere jsem si vyhlidla, jenom abys me nastval. Tak se nedif.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KESI: no, v dostihach vojacci nejsou a taky si poskakovala jak certik z krabicky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam