• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    TANTRICK: a co tohle .. veri se tomu lip?

TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    SARKA: na to ti nikdo neskočí ;-)

Taky mě můžete připsat na středu. Co místo? Jsem pro tu hospodu na letné.
    Dáme nějakou anketu nebo se domluvíme v klubu?
    SARKA
    SARKA --- ---
    Btw. mala provokace - jsem prave tady:

SARKA
    SARKA --- ---
    REQUO: Parada, jsem rada, ze klub jede dal :]
    Jen pokracujte a hlaste se na 30.10. ;] klidne vymyslete jine misto, budu se tesit :]
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    jinak kdo máte málo hraní, www.deskohrani.cz jsem tam teď skoro denně a už první turnaje vypadaly dobře, kromě toho je i volné hraní...
    C0RW
    C0RW --- ---
    REQUO: jeste jak dlouho trvalo nez jste odehrali ty hry by bylo fajn...
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: no, ono bylo k elfenlandu rozšíření elfengold, který tý hře ještě dost přidalo. bohužel je těžce nedostupný, shánim už asi 4 roky;/
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    přelepky jsou odtud, jsou tam i jine hry: http://www.zlatesipy.cz/vrtule/ke-stazeni/
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Tantrick: prelepky mam stazeny, jediny problem je ze nemam na co je ted vytisknout. Druhy problem je ze nevim jestli priste vubec prijdu.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: Atona vem, kouknem na to.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Já si myslim, že právě k vítěznému cíli v Evo mohou vést různé strategie a každý si může vybrat. nebo si vybrat vždy tu, kterou si nevybere nikdo jiný ;-) Jo dražby to chce víc promyslet. Dal bych Evo znova ve středu.

Klidně tu hospodu na letné. Pokud je to ta, co myslim, tak tam jsme jednou s Vítkem hráli Himalayu a bylo to v pohodě.

U Enfenlandu mi kouzlo nějak uniklo. Holinky zrovna moc sexy nejsou a s elfama to má pramálo ;-) Jen nechápu, že to mohlo vyhrát hra roku 1998. Že by mi něco uniklo? Až budu mít čas, přečtu si diskuzi na hrajeme.
    Navíc je to Elfenland a ne Enfenland. Ani se to nedá pořádně zapamatovat ;-)

Dvě hry na večer mi přijdou optimální. Jedna nová na vyzkoušení a jeden aktuální bestseller (bestplayer) ;-)

MELIBRION: uděláš do příště ty přelepky na akční kartičky? Nejsou na boardgamegeek nějaký hezký v češtině?
    FARIN
    FARIN --- ---
    z vlastni zkusennosti mam pocit ze zlevnujici gen nebyla vubec spatna volba, ale hral jsme to uz pred delsi dobou.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    me prekvapilo, ze se me podarilo docela uspesne vyuzit vsechny tri karty co jsem mel. Jsem si ze zacatku myslel ze je tezko pouziju, ze polovina se nebude hodit k nicemu, ale omyl :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: to me prijde uzitecnejsi teda ta akci karta, nez zlevnujici gen. Ale je mozne, ze se to projevi jinak, kdyz se zacne s deseti body
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: myslim ze jen hodne na zacatku, nicmene me to hned po akcni karte prijde jako nejhorsi moznost. Ale hrali jsme to docela zbrkle, co se drazeb tyce. Rekl bych ze bezne se drazi mnohem opatrneji a tam se to treba uz muze projevit lip.

Co se me zda hodne rozhodujici jsou jedna ocasky (clovek prni chodi, rodi takze ma vyber vice mist o drazbe ani nemluvim) a pak dostatek nozicek, aby zvladl presouvat co ma. Ostatni pak imho jak to vyjde, da se vyzit s minimem.
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: ja ti dam detaily! :-D

docela by me u toho Evo zajimalo, jestli se vyplati koupit ten zeleny zlevnujici gen a v podstate tim prijit o tah (vajicko, kuzi, slunecnik)... navrhoval bych Evo zkusit pochopit a dohrat i priste? Myslim, ze ta hra nas vetsinu zaujala, nebo neco noveho, jineho?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no a jen doplním tu super hlášku:

Jaký je teď počasí?
    ..hnědý.
    A doprdele, já mám jen jednu nohu!
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: no treba ze na zacatku kazdy zacina s deseti body a ne na nule :-)
    Nebo poradi dinosauru se urcuje 1) ocaskem, 2) poctem nasazenych dinosauru 3) kostkou
    ... detaily :)

Boje me prijdou ok. Navic abys mohl hodne utocit, musis mit aspon 2-3 rohy a pak zase ztracis na jinych genech. Je dobry ze to neni primo utocny, ale boj je jen takovej malej doplnek, ikdyz cervenej to nakonec docela odnesl :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: no nevim, jedine kde se dalo premyslet byl konec jak to vlastne s temi 8 kartami projdes. Polovinu cest ti zastavi souperi necim co nemas a podobne. Sam skodit take moc nemuzes, protoze nevis co maji souperi za karty, vetsinou jim spispomuzes.

Asi jedine co clovek muze vlivnit je samotna taktika na hru. Zrejme by bylo lepsi treba jit uplne sam kam nikdo nejde, kdyz mam dobre karty a podobne. Nevim, ale vetsi klid a vic svetla by tomu asi prospel lepe, to je fakt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam