• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: Jsem tu, stalo se neco?

Jinak Galaxy Trucker je super, skoda ze jsme museli odejit a taky skoda, ze jsme to zpocatku ne uplne pochopili. Prijde mi, ze ta hra fakt zalezi na skillu hrace a to je hodne pozitivni.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: tyo, tak to je bezva zprava s tema klicema!!!!
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Jo, je tu ten týpek, co tam jeho přítelkyně zapomněla peňaženku?

Alhambra docela dobrá.

Úterý good.

Na report nemám sílu :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: klíče od auta - znak škoda a červený klíč jsem tam našel a nechal na baru. Byl těsně pod barem.

jinak děkuji všem za hru, dost mě mrzí raketky. :(( Ale Alhambra taky docela prima, až mě to překvapilo, akorát škoda toho bodování. Nechcete někdo napsat resume obou her? Něco jako jsem já psal minule. Nevím, jaké byly raketky. :(

zároveň v průběhu dne dáme termín na příští týden. Asi úterý, ať je změna.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    tak byť jsem byl v raketkách bit jako snad v ničem nikdy dřív, bylo to výborný a skvěle jsem se pobavil, jste fajn lidi. pokud někomu nevyhovoval podnik, tak se omlouvám.

VOY: z tý zapomenutý šrajtofle si nic nedělejte, mě se tam nějak podařily zmizet klíče od auta a hodinu jsem pak čekal na náhradní, snad budu mít taky štěstí a ještě vyplavou.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    jo, je to na hry - ale nějak mi připadalo, že je to dost fuk, stačí říct "rezervačka";)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: zamluvil si to na "DESKOVE HRY"? Ja tam budu tak v tech pul sedme, doufam. :) Pripadne tesne po, ale v pul devate zase vyrazim a zenu tam necham na pospas davu.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ZAMLUVENO. v kolik tak kdo dorazí? kdybyste někdo bloudil, č. na mě je 607223853 (já nevim v kolik přesně se tam dostanu, zkusim co nejdřív)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw. na hofylandu vznikl obdobny - zamereny na tu hernu v DDM
    SARKA
    SARKA --- ---
    jupi to mam radost ze se klubik ujal a ze hrajete ;]
    uzijte si to dneska a informujte o vysledcich ;]
    HLOH
    HLOH --- ---
    To je škoda že nebude nějaká slezina pondělí/úterý- zrovna jedu do prahy.
    Ale to neznamená že nemúžu vzít třeba bang! a počkat na pár lidí v Dejvický nádražce(stejně tam mám sraz s kamarádem- alespoň budou dva lidi do základu:)
    REQUO
    REQUO --- ---
    VOY: urcite... hraje se tak od 6:30 do 10-11... hraji se dve hry, druhou stihnete a zahrajete urcite, ja dneska musim vyrazit driv domu. Pisu te na nastenku.
    VOY
    VOY --- ---
    Ahoj, docela rad bych se dneska se slecnou taky zucastnil, pokud mate jeste volno, ale dorazili bychom az tak po osme, melo by to jeste smysl?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MURPHY: tak co zamluveno? :-)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    o něco málo lepší než z letenskýho nám. je to z kamenický
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: uzo, sem lama
    REQUO
    REQUO --- ---
    MALLORYNOX: takhle to bude lepsi: http://tinyurl.com/2c8j4k
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    jestli je to naproti wakatě, tak je to ul. malířská
    cca tady http://www.mapy.cz/#x=133085212@y=136004554@z=15@mm=Z@sa=s@st=s@ssq=Mal%C3%AD%C5%99sk%C3%A1%2014,%20praha%207@sss=1@ssp=120705957_123832193_150393765_149833601
    z metra bud z hradcansky 2 zast. na letenske nam. anebo z vltavsky 3 zast. na letenske nam.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Jedině asi Murphy
    REQUO
    REQUO --- ---
    Kde je dneska ta hospoda, resp. jak se tam dostat z Metra, ví někdo přesnou adresu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam