• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    VOY
    VOY --- ---
    MELIBRION: Ale v tom Evu si mel vcelku smulu, protoze ja to mel evidentne nejhur rozhrany a tebe mikee osolil pak takovym zpusobem, ze si nakonec skoncil posledni, no :-)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    kdepak, Mikee byl ten chudak co mu upadla v prvnim kole Truckera skoro cela lod ;]] a ve tretim kole mel jen jeden baterkama napajenej motor :]]
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MELIBRION: né vyhrál Kelton :-)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No tak hrani supr, cajovna take, zatim imho nejlepsi v jake sme byly, sice maile stolek, ale drevena podlaha a hralo se skvele na ni. Jen asi tech 5 lidi tam bylo tak asi max aby sme se zbytecne nemackali...

Hralo se Evo a galaxy Trucker, netusim proc sem obe musel prohrat :(( Vsechno vyhral mam dojem ze Mikee? (proste ten hnedej dinosaurus :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    porovnejte dostihy a sazky a monopoly
    http://www.deskovehry.info/pravidla/dostihysazky.htm
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: ok, taky se mi to kompikuje.

ostatní, prosím nečekejte na mě, pokud to půjde dorazím, pokud ne, tak až příště: Měli by dorazi do čajovny zamluvené TANTRICKEM na 100%: TANTRICK, MELIBRION, MIKEE, KELTON, VOY - celkem 5 lidí
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    čajovna je zaregistrovaná od 18:30 na deskovky
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    já dneska nejspíš nedorazim, nějak se mi ten den zkomplikoval. užijte si večer
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: Halali nespecha,

Raketky si zahraju take rad, jeste sem je nehral....
    REQUO
    REQUO --- ---
    Voy ok.
    VOY
    VOY --- ---
    Voy dorazi urcite.
    REQUO
    REQUO --- ---
    KELTON: ok.
    MURPHY: ok
    KELTON
    KELTON --- ---
    Pokud to nevadí, rád bych se taky zastavil. EVO už jsem nehrál ani nepamatuju.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    nj, letošní podzim bourá fakt skoro všechny, přeju kesi brzký uzdravení. co se týká mě, tak pokud dorazim, určitě nějakou hru vezmu, ale zatim účast potvrdit nemůžu
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: ma rýmičku a umírá. :) Všichni ji politujte do pošty. :)

TANTRICK: super, alhambru vezmu příště, já byl dneska rád, že jsem trefil do autobusu ani nevím, jestli ta břečka, co jsem ráno pil, byl čaj, nebo nějaký humus ze včerejška. :)

jinak, o víkendu bude přiveženo San Marco. Takže příští týden vezmeme.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Kesi ať se uzdraví. Ten podzim kosí každýho druhýho.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: zavolám tam po poledni.
    Vzal sem raketky. Alhambry je škoda. Tak snad bude to evo.
    REQUO
    REQUO --- ---
    A jeste neco, dneska jsem vstaval nejak v pul seste a zapomnel jsem Alhambru, takze dame EVO, pripadne jeste jestli nekdo muzete vzit neco jineho, ja se uz pak nedostanu domu. :(

MELIBRION: Stejne jako alhambru jsem zapomnel doma halali, vezmu ti ho priste. :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: jak je to s tou rezervaci v te cajovne?
    REQUO
    REQUO --- ---
    Dobré rano, tak jak dneska s ucasti, mne se to malinko komplikuje, ale snad to vyjde. Jinak Kesi urcite nedorazi, je nemocna. Takze ucast zatim

TANTICK, REQUO, MIKEE, MELIBRION

nekdo dalsi? VOY?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam