• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: pokud by ti nešlo o zisk, tak je to rozhodně dobrej nápad. jinak podnikání v hrách ani omylem, místní trh začíná bejt těžce přeplněnej
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    REQUO: Jako pro vydelek bo jako konicek?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: optimální počet se nedá určit. kdybys chtěl minimalizovat náhodu, tak je to samozřejmě nejlepší ve 2, ale šťavnatější je to ve více. funguje to vždycky. herní čas ca 90-120 min., podle počtu hráčů
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: tak me tak napada, myslis, ze by se vyplatilo udelat bazar deskovych her? Mam v podstate engine a pripravit to by asi nemel byt zas takovy problem...
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    POHODAVOLE: jedině dražby na hofylandu (popř. jsem schopnej sehnat některý hry levnějc, kdyby někdo po něčem prahnul. kdyžtak do pošty - ale předesílám, že nejsem žádnej obchod s hrama:D)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: konkretniho snad ani ne, jen jaky je nejlepsi pocet hracu a skutecne jak dlouha je hra hrani? ty na krabicich vetsinou neodpovidaji...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nevite o nakym bazaru stolnich her?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MURPHY: Jee to je skoda celkem:(
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    POHODAVOLE: leží mi to doma, ale ještě jsem se k tomu nedostal
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: tikal je vynikající a naprosto zásadní hra. relativně jednoduchá na pravidla, ale bohatá na taktiku. náročnost je střední, v profi verzi už to jde trošku do hc;). dneska už je to v podstatě klasika, ale pořád naprosto aktuální. podobně kvalitní jsou i zbývající 2 hry z trilogie - java a mexica. samozřejmě ale nejde o nějaký party hry, jsou to takový ty "přemejšlecí". jestli tě zajímá něco konkrétního, klidně se zeptej

TANTRICK: kdo tě zrazoval od tikalu, smim-li vědět? (já většinu těch lidí, co tam prezentovali hry +- znám)
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: To mi neprijde a priori spatne nebo ano?
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: mne todle bylo pokladano spise jako vyhoda. Slysel jsem, ze to byla jedna z her, ktera pred vydanim prosla doopravdy solidnim testingem a proto nejsou skoro zadne nedosatky, nebo doplnujici pravidla.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: že tam je spousta možností jak položit dílek a pak jak využít svýych 10 akčních bodů, takže je to dost kombinační hra. Tudíž, čim víc ji hraješ, tim víc máš sklonz k tomu roymýšlet déle svůj tah.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ma nekdo zkusenosti s Railroad Tycoon? Celkem me to laka jelikoz me bavila i na PC ale nelibi se mi moc ze to neni prelozeny do CZ za ty prachy..
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Tikal je výborná hra. Jsem šťastným majitelem
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: hm, padny to argument. :) Mne to naopak docela doporucuji a reakce na netu taky vidim dost kladne. Co ti rikali?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: byl sem od toho na deskohraní zrazen. Přesvědčili mě :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: SIVU organizuje Šarka po navratu z exotiky. :) Takže pak uvidíme.

hele, hrali jste někdy někdo Tikal? Přemýšlim o nákupu...?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: no to uz rovnou muzem vzit book a nejake usb svetlo do nej :))

Ale obavam se ze si moc nepomuzem. Ale jestli chcete jit toho 30.10. fakt zase do te Sivy, tak to svetlo fakt chce.

ad rymicka: no na to sem taky docela haklivvej. Minulej tyden sem kvuli ni by celej doma :(( Akorat ze proste nejaky lidi nikdy nemeli poradnou rymu tak to ani nedokazi pochopit.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    KESI: jakto? marfy se vyjadril;)
    MURPHY --- --- 9:40:36 9.10.2007nj, letošní podzim bourá fakt skoro všechny, přeju kesi brzký uzdravení. co se týká mě.... bla .......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam