• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: já jedu ve stř. večer na veletrh do essenu, takže se mnou nepočítejte. užijte si hraní
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: prijdes na druhou hru, stejne se vetsinou shazimu az tak kolem te sedme... :))
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    kde ze? mam do 18:50 skolu :(
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: ted ti moc nerozumim, ale asi to myslis podobne jako ja. Nepredpokladam, ze by to bylo jakoli vydelecne, ale vylepsenim se nebranim. Vim, ze grafika a zablona ma sve dost velke rezervy, pri vyvoji jsme se soustredili na neco jineho, nez vizualizace vystupu, ale je fakt, ze lepsi by to byt mohlo. Znovu tedy opakuji, pokud nekohonapadne lepsi design, budu jedine rad a pokusim se to do toho dotvorit, zaroven doufam v plnou posporu a šíření jména domény, kde to jen je možné. :)

jinak, hlásí se někdo na středu?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: jasne, ja to chapu, jen yastavam nayor ye tzhle veci tam nema smzsl cpat hned na yacatku, ale pockat ay se web yabehne a pak to nasadit. Ted ti to yadnej zisk neeprinese.

Grafiku, to je to co sem myslel tou sablonou. Uvidim, kdyz me neco napadne a budu mit chut, muzu neco zkusit.
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: samozřejmě máš pravdu, že ten text objektivně tam zbytečný je. Adwords a google tam možná nepříjemný je, ale nehodlám hosting a doménu dotovat ze svého, pro hezké oči kohokoli - ten prostor je připraven k reklamě, pokud bude využívaná a zaplacená. :) Popravdě: vzal jsme prostě osvědčený model z levnygolf.cz a použil ho.

Pokud se kdokoli bude chtít hrabat v šabloně výstupní, určitě může, ničemu se nebráním, ale v podstatě na to, abz to plnilo účel, to použitelné dle mého názoru je. Docela bych uvítal, kdyby případně někdo navrhl možná jinou grafiku, aby rozložení zůstalo stejné (přepíšem obrázky), nejsem grafik.

Držel bych se původního scénáře, pokud se to setká s ohlasem, není problém to průběžně přizpůsobovat a zatím může běžet tato (příp mírně upravená verze). Takže když toto víte, tak sepiště případně, co vám tam nejvíce vadí (přebývá) - do pondělka jsem schopen to zneviditelnit. Ale funkčně nějaké zásadní věci do pondělka dělat nemohu. Pokud by se někdo ujal grafik pro hlavičku a bude to pěkné, tak to klidně vyměním. Budu se tim zabyvat pravdepodobne v sobotu vecer.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    ee, smarty je zlo :)) ale mohlo by to jit...

Jinak bych to nepreplacaval zbytecne ani obsahove, tech boxiku a podobne je tam imho prilis. Treba text "Nepřetržitě kontrolujeme kvalitu inzerátů." je naprosto knicemu.
    Davat hned na zacatku adwords je taky docela zbytecne, zvlast kdyz je hned nahore.
    REQUO
    REQUO --- ---
    REQUO: jo a ještě je k tomu potřeba udělat dva banery, které jsou dočasně tady: http://www.bazar-deskovych-her.cz/cs/pages/6/podporte-nas.html

aby to nevyznělo špatně, jsem ochoten i změnit design, ale fakt to docela zabere dost času, pokud by někdo neměl jo co na práci, tak mohu zpřístupnit celou šablonu, která se využívá, je to cca eeee 47 souborů. Sice by jich mohlo být míň, ale vzhledem k tomu, že ten systém neprodávám a ani to neplanují, tak jsem toho fakt hromadu uživatelsky nedolaďoval. V administraci je možné nastavovat, editovat, mazat obsahové věci.

co ješte budu o víkendu optimalizovat, je zadávání inzerátu, trochu se mi tam něco cyklí, takže je to malinko pomalé (velký počet výrobců).
    REQUO
    REQUO --- ---
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: nevím jak to myslíš, šablonovatelné to je, nicméně pomocí smarty, v administraci možnost upravovat šablony jsem nědělal. Design - rozvržení se mi moc předělávat nechce, je s tím docela otrava a trvá to dlouho, než se to odladí, ale jsem přístupný návrhům. Minimálně mohu dát ke stažení grafiku, která se využívá (obrázky), s tím, že kdokoli se může chopit iniciativy a ty obrázky upravit, stejně tak následně i css - které se barevně dá doladit.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    ma to nejakej rozumnej system kde lze jednoduse upravit sablonu? BYch pripadne pomohl to nejak zprehlednit treba...
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    requo: teda ten obrazek na pozadi toho designu je docela silenost :-))
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: buduji světlé zítřky na 150%.

Inzerát jeden je můj, druhý kamaráda. Tiskovou zprávu rozešlu až v pondělí, není to úplně hotové, v podstatě o tom neví nikdo vyjma čtenářů tohoto klubu, v pondělí to dám dál. Asi ještě se možná bude měnit grafika, ale uvidíme, moc času se mi tomu věnovat nechce, zatím.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: tak to je super práce! Od nápadu k releasu den! :-)
    Agiláři by z tebe měli radost!

A už tam jsou i nějaké nabídky a poptávky.

Teď jen poslat tiskovou zprávu o tom na hofyland, hrajeme.cz, hrejsi.cz, deskovehry.cz
    REQUO
    REQUO --- ---
    REQUO: ...zverejnovat jinde a registrovat to budu az po vikendu, nicmene, pokud to nespadne pres vikend, tak to uz znepristupnovat nebudu.
    REQUO
    REQUO --- ---
    nebudeme to dramatizovat: http://www.bazar-deskovych-her.cz/ nekdy o vikendu dodelam preklady a nejake resty, v podstate by to melo byt funkcni.
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: to by bylo sice pekne, ale skutecne se mi nechce to delat ve volnem case, dokud neuvidim alespon trochu nejakou perspektivu. :)

kazdy at si tagy ke svemu inzeratu zvoli sam. S inzeratama je problem, aby si mohl otagovat jednotlive hry, musel by si zajistit, aby nikdo nezadavala inzeraty typu "Prodam vice her..."
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    requo: aha, ja tagama myslel otagovat nazvy her
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    POHODAVOLE: Railroad tycoon je super, doporucuju.
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: jj, tag "zavodni" ma smysl. akční jsem právě myslel jako nejenom akční, ale i vojenská, myšlenka je v podstatě taková, že tagami zaškrtnete všechno co dle vašeho názoru alespoň trochu popisuje danou hru. No uvidíme. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam