• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Saboter je dobrá blafovka. Mě baví víc než bang.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Bude nejake hrani tento tyden?

Koukal jsem na CVUT ze maji ve ctvrtek volen hrani Sabotera, tak tam asi zajdu, docela rad bych si ho vyzkousel...
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: neni to špatný a moc to nestojí, vše podstatný už bylo řečeno. btw původně byla hra komplexnější, ale požadavek dina byl "trochu" to ořezat
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    MELIBRION: :)
    Kdyby hrál každý na sebe, je to o náhodě - jaké kdo nalíže karty. Ale když se to hraje "dobře" tak buď mi přijdou postavy nebo iniciátory, nebo karty, kterými můžu pěkně škodit - nemělo by se pak stát, že nemůžu dělat vůbec nic..
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Qzuzka: "Aby měla smysl MUSÍ se škodit ostatním, trochu vyhrožovat. " tak to je hra presne pro me :-)))))
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    MELIBRION: jo, měli jsme ji na táboře. První dvě hry mi připadala dost nudná, pak jsme přišli na to, o čem je - o drsnějším vyjednávání. Aby měla smysl MUSÍ se škodit ostatním, trochu vyhrožovat.

A věta v pravidelch: "do vyjednávání je možno zapojit COKOLIV kromě pohybu dolarů a pomocníků" se taky dá vykládat různě ;)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    navara: dik za uznani :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MELIBRION: neznam, ale podle popisu nic pro zensky :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MELIBRION: nikdy sem ji nehrál
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MELIBRION: velvyslankyne! to vim i ja, ac se bezne znam jen s diktatory :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No a pan velvyslanec z JARu by si Dostihy nezahral?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARKA: lobujes za Krejcire jo? :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    ale to je v pohode, ale dneska trochu nestiham... zbytek dodelam zitra na pristi tyden.
    SARKA
    SARKA --- ---
    MELIBRION: tady se kouri jenom hasis :]

Ne ne, jsem aktivni v jedne neziskovce co porada ruzne akce a zrovna 30.10. mame setkani s velvyslankyni JAR, ktere spoluorganizuju {pravda, ted trochu pasivne :} .. no proste nepsane pravidlo rika ze bych tam mela byt i kdyz bych samozrejme radsi parila dostihy a sazky ;]
    Ale rada bych to presunula treba na dalsi tyden - akorat muzu jen pondeli nebo streda, v utery jdu na operu a ve ctvrtek mam jogu :] Hodi se vam neco z toho? 5.11. nebo 7.11. ?

Diky Requo ze me sundal z nastenky a ze se o to tady tak paradne stara :]
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    ... co ti do toho vlezlo? To obrovske mnozstvi travy po ceste? :))
    SARKA
    SARKA --- ---
    Ahoj deti, zdravim z Himalaji, je tady paradne, trava roste vsude kolem silnice, jen si natrhat :] no zasadnejsi sdeleni je, ze v to utery 30.10. mi do toho neco duleziteho vlezlo, cili se nezucasnim tech dostihu a sazek. Jestli se chcete sejit tak klido pido, akorat me pls smazte z nastenky, diky moc. Asi budu mit po navratu dost co delat, takze to vidim az tak v pulce listopadu s mou ucasti. Mejte se, papa
    KESI
    KESI --- ---
    Hm, tak to pro dnesek asi rusime. Jenom ve dvou to v zasade nema cenu. Takze priste.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    jo hele Na cestě je dnes čínský salónek obsazen. Stejně tak kobercová místnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam