• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Taky bych v úterý přišel...
    Kam?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    VOY: 499
    VOY
    VOY --- ---
    MELIBRION: A za kolik je?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: chápu - s tou pozn. pro 2 to byla spíš narážka na hry pro 3-4, což je rozmezí hráčů, který mě naprosto fascinuje (a dá se říct, že skoro z principu si je nekupuju). nejčastěji hraju buď ve 2, nebo právě taky tak 5+...
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Murphy: tj, ale vetsinou kdyz clovek chce neco hrat, tak je pocet tak 5+. Aspon zatim me vzdycky prisel pocet 4 naprosto hloupy :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: njn, ale zas to dobře funguje i ve 2
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Murphy: u nas ji prodavaji v Tescu, tak me to docela laka, jen me mrzi, ze je to zase pouze pro 4 hrace :(
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: san juan je podle mě jedna z nejlepších předělávek deskovky do karetní podoby (a to puerto nijak zvlášť nežeru). mechanismy jsou natolik odlišné, že je to plnohodnotná samostatná hra se vším všudy (i když třeba systém povolání je samozřejmě obdobnej)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Hral jste nekdo karetni verzi Portorika, San Chuan?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Sarka: no to netusim, ale misto vypada jako HK, a to je docela zruky :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    KESI: na kdy?
    KESI
    KESI --- ---
    Kesi hlasi San Marco :) A jelikoz tou dobou nejspis kocka bude v HK, tak tam budem oba. Lec ... neslibuji.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    priznejte se kdo mate RoboRally, at ho vyzkousime :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: určitě, ale dá se to hrát max. ve 4. co se týká koupě, nemůžeš šlápnout vedle, ta hra už je nska skoro něco jako legenda (přitom je to tušim `99)
    SARKA
    SARKA --- ---
    REQUO: hele proc si to nenapisete na nastenku?
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: no ja ty hry nemit tak bych si je urcite koupila:)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: a nemohl by si to nekdy vzit? Uvazuju stale o koupi, ale porad si nejsem jist a preci jen, neni to zrovna nejlevnejsi hra. :) (jako vetsina :-D
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: tikal mám (popř. i javu)
    REQUO
    REQUO --- ---
    moc se tesime na pristi utery. Ono pokud nas bude 6, tak jsou hry omezene, ale treba i alhambra pro sest byla. :) Kdyz nas bude vic, chtelo by to aktivity, ej to sranda, ale to je klidne na cele odpoledne.

Neba nekdo ten Tikal?:)

MELIBRION: Prinesu a vratim ti Halali, je to zajimava oddechovka, ale ze by to bylo pro starsi 10 let... nerikam, ze se u toho nepremysli, ale je to takove nezaivne, mi prijde. :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    ENY14 nabízela Monopoly, ale to je IMHO hra na celý večer, takže to bych navrhovala nechat na jindy ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam