• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Příští týden v úterý(možná se na pár dní zdržím ale zatím nevím jak to budu mít s časem pak) mám možnost dovézt do Prahy deskovou Civilizaci.
    Odpoledne nebo večer, ale vůbec se tam nevyznám tak vymyslete místo kde se bude hrát a já se tam pokusím dorazit....
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Prihlasil jsem se do betatestu stolni valecne hry Nightfighter ( http://www.gmtgames.com/p-233-nightfighter.aspx , http://www.airbattle.co.uk/nightfighter.html ). Nocni letecke souboje behem WWII, Evropa i Pacifik, 1 hex ~ 1 mile, 1 tah ~ 1 minuta, jedna hra 30-90 minut, slozitost cekam nizkou (samozrejme, na pomery valecne hry, pravidla maji asi 19 stranek). Pochopitelne bych potreboval spoluhrace, takze pokud ma nekdo zajem, prosim, ozvete se.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    E42: ale jo, to mi přijde lepší
    E42
    E42 --- ---
    MURPHY: Lokace je to ale sympatická, takže se nabízí možnost Žlutých lázní o pár metrů dál.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: proti vodě samozřejmě né, ale bazény zrovna moc nemusim
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Jeste me napadla moznost podoli, pokud nemate nic moc proti vode. Dnes jsem tam byl a uplne idealni do vody a pak si jit neco zahrat :)
    E42
    E42 --- ---
    MELIBRION: Psí život je stále validní možnost.. :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MELIBRION: jj, teď se hraje jednoznačně nejlíp venku, tzn. buď takový ty klasiky (letná, stromovka, petřín, riegry...), nebo ještě líp se autem popovýzt někam kousek dál (šárka, okoř...prostě něco hned na kraji phy/těsně za phou). doufám, že to neni organizačně moc odvážnej plán:)), co se týká data a času, já mám teď celkem volno, takže bych nechal klidně navrhnout někoho jinýho...
    HLOH
    HLOH --- ---
    HEL: Já tu civilizaci mám, ale skoro nejezdím do prahy.
    Možná bych ti ji mohl půjčit. Pokud bys měla zájem tak se ozvi do pošty..
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    ted sem jednu absolvoval :)
    Klidne bych dal. Mam nove Metro. A chtel bych stale vyzkouset ten Psi zivot :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    tak co, bude se ještě někdy hrát? co nějaká slezina venku, když už začíná to léto?
    HEL
    HEL --- ---
    celkem bych nekdy rada zkusila civilizaci, nema ji tu nekdo? a nezahral by si?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    njn, tak příště 8)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    No původně jsem psala (už 2x!) od 4, to je 16.00, ale teď už je to asi jedno. Jsem trošku zklamaná naší neschopností se na čemkoli dohodnout. Tak to asi necháme na jindy, ok?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    no sem docela utahanej takze asi ne. Do kolika to bude?
    ENY14
    ENY14 --- ---
    No já bych řekla, že klidně od 4, nebo jak to stíháš.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Od kolika do kolika?
    ENY14
    ENY14 --- ---
    E42: :-( A ostatní tedy nemate čas?
    E42
    E42 --- ---
    ENY14: Bohužel, na mě už je to moc pozdě.
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY: Tak přidá se teda někdo? Kolem 4.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam