• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)

V záhlaví vždy variantně uvádím dvě hry, které se mohou hrát. Nakonec se rozhodne podle nálady a počtu lidí, kteří přijdou, co se bude hrát. Jakékoli návrhy na další hry, které můžete přinést, pište do diskuze nebo do pošty. Přijít může kdokoli - nezávazně - seznam hrajících budu psát na nástěnku. Offnyx lidé též vítáni! Člověk, který navrhne a přinese hru, která se ten den bude hrát, musí přijít na 100% - jediná omluva je smrt ;o)

navrhnete datum navrhnete cas navrhněte místo BANG Sarka
    rozbalit záhlaví
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REQUO: V Tescu (tom komplexu na Andělu) v obchodě s hrami.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    REQUO: v Tescu jsou občas o dost levnější.. třeba Risk tam šel jednu dobu sehat za cca 400,- /a já jsem ho koupila o týden dřív klasicky skoro za dvojnásobek/
    REQUO
    REQUO --- ---
    LODBROG: v Tescu? Tam prodavaji takhle drahe hry?
    NEFERNEFER
    NEFERNEFER --- ---
    LODBROG: ja to mam a imho super, nicmenenemam s kym hrat :( vsichni jsou tak na bang nebo carcaswsone zatimco strcraft vyzaduje strategii a premysleni
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Hrál jste někdo "Starcraft"?
    Dneska jsem to viděl na Andělu v Tescu v hračkách pro děti...
    SAHIB
    SAHIB --- ---
    jj...právě mi poradil kámoš.... tady je odkaz na web příznivců hry...kdyby se někdo chtěl zůčastnit :-)

http://diplomacie.valka.cz/
    SAHIB
    SAHIB --- ---
    Nevíte někdo, jak se jmenuje desková tahová strategie, kdy proti sobě hrajou evropský státy někdy v letech 1918 (asi)...Jsou k tomu figurky lodi,... a tahy se píšou na listek a následně se čtou....hrál jsem to cca před 14ti lety a nemůžu si vzpomenout na jméno. Díky za jakoukoliv stopu :-)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Pokud by jste měl někdo zájem tak zde
    mají docela slušný výběr deskových her (třeba 4. edici talismanu a podobné).
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    Ahoooooj, nechcete někdo Carcassone všechny rozšíření - uplně nový - cena celá sada celkem 3370, prodám za 2200 - možný i po kusu. Při rychlém jednání možná SLEVA :))

A ještě mám Královské rošády z 370 na 260 kč...

k vyzvednutí Praha...kdyžtak pošta
    NEFERNEFER
    NEFERNEFER --- ---
    ahoj! prosim nevite jestli existuje nejaky smokers club deskovych her v brne? ja mam pocit ze vsude narazim jen na skautske kluby (kouriti nelze, piti s rozumem take ne) a zacinam zoufat zdali budu muset vstoupit do klubu "korektnich" lidi kdyz si chci zahrat
    ENY14
    ENY14 --- ---
    No já bych se klidně přidala, ale bohužel můžu pouze a jedině v úterý. A kdyby bylo na mně, jsem spíš pro čajovnu ;-)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Dejvicka cajovna je mozno rezervovat. Z hospod je velmi vhodna napr. Krasny Ztraty v Naprstkove.
    REQUO
    REQUO --- ---
    koukejte se jeste nekdo pridat. Ciste teoreticky to jde i u mne doma, ale byt je relativne maly, a nevim, jestli mam vhodny stul, no. :) asi vic jak 4 dalsi lidi se tam nevejdou.

a nebo jeste lepe, nejakou cajovnu.
    FARIN
    FARIN --- ---
    Obnoveni krouzku je rozhodne podnetny napad. osobne vidim ucast spis nekdy v rijnu. Do ty doby se treba i neco dohodne ;-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    no nicmene, pristi tyden nekdo vyjma ctvrtka (koncert Vanessy Mae) cas nema?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REQUO: Šárka sem (bohužel?;) už moc nekouká, takže asi nevyžene.
    REQUO
    REQUO --- ---
    pekny, rok se s rokem sesel a nejak se nam ten herni krouzek rozpadl. neobnovime tradici? Nejaky den pristi tyden? :)) Dal bych nejakou oddechovou hru na vecer.

btw. nez me s tim SARKA vyzene, umistil jsem do zahlavi jednoduchou uzivatelskou aplikaci odkazujici na inzeraty z meho bazaru. :) snad t vidite a snad to funguje dobre.
    REQUO
    REQUO --- ---
    prdnu to i sem: dovoluji si upozornit na novou verzi http://www.bazar-deskovych-her.cz/ (konecne se to snad presmerovalo), inzeráty ze stare verze byly importovány.
    FARIN
    FARIN --- ---
    ARCAK: je mi to jasny. Byt to dal od sebe tak rad navsivim obe, takhle budu mit her asi az nad hlavu :)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    FARIN: To nevis (nebo vis :) ) spravne. Jen o neco malo tradicni Deskmania ovsem nemuze presouvat termin stanoveny jiz pred mnoha mnoha mesici. Nejen kvuli najmu v miste konani. Data konani podobnych akci jsme zjistovali velmi peclive a tento vikend byl volny.
    Zabavy a informaci chtivy navstevnik si jiste dokaze vybrat, kam jit, nebo rozlozit svuj cas tak, aby zvladl obe.
    FARIN
    FARIN --- ---
    ARCAK: nevim jestli je uplne dobrej lehkej casovej prekryv s tradicnim deskohranim v Tyrsove dome
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam