• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    nevite jak se jmenuje ten web, kde jsou ruzne navody na hry? myslim, ze se to jmenuje lotrovske hry nebo tak nejak...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    NOIZER: Dost dobry, ale imho je Memoir'44 lepsi. Na nem se mi libi, ze ten zakladni princip je hrozne jednoduchej a pritom umoznuje dost komplexni hru. Battle Lore ma za zaklad ten samej jednoduchej princip, ale nabaluje na nej spoustu extra pravidel o magii, spouste ruznejch typu jednotek atd, cimz ho pripravuje o tu peknou jednoduchost.
    Btw, mam tady jednu krabici BL na prodej. Perfektni stav, jednou nebo dvakrat hranej. (Praha Letna)
    PYRO
    PYRO --- ---
    nevite kde v praze v kamenem obchode sehnat Cech zlodeju?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    mate nekdo/hrali jste Battle Lore? jaky to je?
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Dobrej obchod s deskovkama je http://www.gameboard.cz/ mám odtamtu spoustu her co se v ČR blbě scháněj nebo nedaj sehnat... doporučuju se tam mrknout...
    KESI
    KESI --- ---
    Díky za inspiraci ;)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    NOIZER: Doba kamená i Vikingové ji myslim bavit budou, mám s máti podobnej problém a tohle si docela zahrajem. Taky san juan (hloupá - ejší) variace na puerto rico se dá docela hrát, i když to se celkem dost brzo ohraje.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    tak jsem prave objednal Pandemic, Vikingy, Dobu kamennou a Jambo.. to by bylo, aby si nevybrala!:) dominion neni skladem zrovna
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Řím je výborná hra pro dva, ale kdo chce vyhrát, tak musí protivníkovi škodit o sto šest.
    Na hraní ve dvou s přítulkou se výborně hodí třeba Pandemic nebo nějaká jiná kooperační hra, kde hrajete spolu proti hře a naprosto odpadají konfrontace vítěz x poražený.
    A Dominion je pro dva taky dost dobrá, je dostatečně variabilní a hlavně rychlá, takže za hodinku sfoukneš dvě tři partie a to by bylo, aby aspoň občas nevyhrála.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MELIBRION: ne, v osadnicich;)
    CASTROL: dik, mrknu!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NOIZER: ja jsem videla docela zajimavou hru pro dva jmenuje se tusim Rim...zdala se mi docela jednoducha, ale hrat jsem ji nezkousela

a pak bych rozhodne doporucila blokus (http://www.hrajeme.cz/hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=8820)...a nebo scrabbles :))
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    osdnicich? Dominionu ne? :-) Coz me vede k tomu ze prave dominion je docela zajimava hra pro dva :D
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ona totiz v tech hrach neumi bejt svine! treba v osadnicich nikdy nepouzila zhare, carodejnici, spiona a tak.. kdezto ja to pouzivam jak na bezicim pase.. ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MELIBRION: no prave.. zrovna Rico ani nejde hrat ve 2:) treba caylus uz jo, ale je to porad docela na dlouho a ja jsem proste moc dobrej na ni:) a neumim se pretvarovat a nechavat ji vyhravat schvalne..

mi to pripomina nakej starej ceskej film, kde zaznelo: "ale byla to fuska s vami prohrat pane ministre!" :)
    FARIN
    FARIN --- ---
    NOIZER: ve dvou neni spatny treba Jambo
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Noizer: no ale jestli to chcete hrat ve dvou, tak zrovna u Tikalu, Rika se moc nedivim. Neco spis vylozene pro dva.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    mam totiz problem, ze pro sebe shanim hry jako caylus, puerto rico, tikal atd. a ona to pak se mnou nechce hrat:(
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    co byste doporucili za hru pro me a pritelkyni, kdy ona slozity hry moc nemusi, ja je naopak miluju.. ale chci, aby si zahrala i ona, takze nejakou kratkou (na hodku max.), aby to slo hrat ve dvou a bylo to jednoduchy a zabavny?
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam