• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)

V záhlaví vždy variantně uvádím dvě hry, které se mohou hrát. Nakonec se rozhodne podle nálady a počtu lidí, kteří přijdou, co se bude hrát. Jakékoli návrhy na další hry, které můžete přinést, pište do diskuze nebo do pošty. Přijít může kdokoli - nezávazně - seznam hrajících budu psát na nástěnku. Offnyx lidé též vítáni! Člověk, který navrhne a přinese hru, která se ten den bude hrát, musí přijít na 100% - jediná omluva je smrt ;o)

navrhnete datum navrhnete cas navrhněte místo BANG Sarka
    rozbalit záhlaví
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    VFISA: jo, small world jedna z nejzabavnejsich her za posledni dobu i pro me:)
    VFISA
    VFISA --- ---
    tak jsem na deskohrani vytuhl na par hodin u Smallworld a doporucuji kazdemu!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    poštovního kurýra jsem hrála jen jednou a zrovna ve dvou a fakt mě bavil!
    FARIN
    FARIN --- ---
    IVIS: podle me je ve 2 uplne v pohode hratelnej
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    postovni kuryr me moc zabavnej neprisel v jakymkoliv poctu
    IVIS
    IVIS --- ---
    zeptal bych se taky podobne, jestli je zabavnej ve dvou postovni kuryr?
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Šachy, Dáma, Scrabble, Day and Night, Bitva na polích Peleronu...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Ale dá se hrát go.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    daj se hrat v pohode ve dvou Dostihy a sazky? a co Monopoly? je to i ve dvou zabava?
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    MURPHY: ok diky, prave ta nahoda nas desne vytaci:)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    KIKULINKA: jestli tě baví základ, tak rozšířením to můžeš jen vylepšit. navzájem se od sebe celkem dost odlišujou - pokud chceš třeba co nejmíň náhody, doporučuju jednoznačně Trade & Change (podle mě zdaleka nejlepší rozšíření)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    KIKULINKA: My mame doma hned nekolik, bohuzel v nemcine a mam trochu proble sehnat nekoho, kdy by je se mnou hral. Trochu vic jsme hrali akorat Künstler und Wohltäter a nebylo to spatne, ale ze by to nejak extra vylepsovalo hru mi neprislo.
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    vyzkoušel jste někdo rozšíření k osadníkům pro dva? jaké? jaký to je?
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    Dokázal by mě někdo poradit kde sehnat ihned k odběru hru Soudruhu nezlob se? Potřebuju jí koupit max. do čtvrtka, všechny eshopy jí stihnou doručit tak do týdne :(
    Praha...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nevíte někdo o hře Acitivity po internetu? Dík za info
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    jinak by mě zajímalo, jesli se tu najde taky někdo, ko vede obdobnej klub pro mládež...
    nějáký zkušenosti někdo?
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    BOUCHI: jo, tak to je fajn, že dávaj takhle sevy.
    s tím kolik ta hra stojí, si to člověk může dovolit, krom toho jsem počítala s tím, že si je projistotku na začátku okopírujem.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    NONOBODY: Bitvu na polich Pelennoru bych do DDM moc nedoporucoval, je nachylna na poztraceni hernich komponent.
    A kazdopadne veci od Altaru neber standardne pres eshop, ale napis na obchod@altar.cz, ze chces objednat hry pro DDM - herni kluby, DDM a podobne organizace maji slevy.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    ENY14: citadelu, dominion, a další hry, budeme mít ještě vyrobený...
    citadelu miluju:)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    NONOBODY: Misto blaznive zoo bych urcite zvolila spis kachny nebo kravy, konkretne myslim tyhle: http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/strelene-kachny-359/
    http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/ty-kravo-755/
    Blaznivou zoo jsem parkrat hrala, ale nema takove kouzlo:-(
    A pak já osobne mam fakt rada citadelu, da se to hrat az v 8 hracich (s rozsirenim), ale je to fajn i ve dvou nebo jakemkoli poctu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam