• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)

V záhlaví vždy variantně uvádím dvě hry, které se mohou hrát. Nakonec se rozhodne podle nálady a počtu lidí, kteří přijdou, co se bude hrát. Jakékoli návrhy na další hry, které můžete přinést, pište do diskuze nebo do pošty. Přijít může kdokoli - nezávazně - seznam hrajících budu psát na nástěnku. Offnyx lidé též vítáni! Člověk, který navrhne a přinese hru, která se ten den bude hrát, musí přijít na 100% - jediná omluva je smrt ;o)

navrhnete datum navrhnete cas navrhněte místo BANG Sarka
    rozbalit záhlaví
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CERNAAMODRA: jj, klasika, ale dávno překonaná... děsně mne na osadnících štve ten velký prvek náhody - kostka!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    osadníci super klasika, rozhodně doporučuju!
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Ahoj! mozete mi pomoct?
    rozmyslam nad kupou:
    - Agricola – velmi dobre recenzie, vraj je skvela aj v mensom pocte a ze ta to rychlo neonudi
    - Dominion – je kartova nieco ako maly magic viac dba na vybalancovanost a rozmanitost neopakujucej sa hry + hra trosku praje aktualne najslabsim hracom
    - Game Of Thrones – tu ma hlavne laka strategicnost a diplomacia, komunikacia medzi hracmi a moznosti zrady :} ako i spojenectiev
    - Osadnici z katanu – neposobi odstrasujuco (i ked u vyssie zmienenych hier je priblizne rovnaka narocnost), tiez je tam viac komunikacie medzi hracmi a strategicnost

Tematicky ma pritahuje Game Of Thrones a Dominion, GOT sa vysvetluje 20 minut a ostatne hry vraj iba 5 minut :) GOT a Osadnici je lepsie na 4-5 hracoch ostatne sa daju zas hrat aj v mensom pocte, Agricola a Dominion sa daju dost fajn aj na 2-3

dovod kupy je, ze Bang sme uz hrali tolko krat, ze nudi :) obcas hravame monopoly a je to super, hlavne komunikacia a obchodovanie medzi hracmi, ale potrebujeme este nieco strategickejsie (budeme hravat tak 3ja 4ja)
    AREX
    AREX --- ---
    Zdravíčko vespolek. Hledám příznivce deskových, karetních a jiných společenských her. Budu v Hradci Králové organizovat testování nových her autorů z CBG. Prozatím dělám jen průzkum, jaký by o to byl zájem. Prostory mám k dispozici. Hry bych se vždy naučil, společně si je zahrajeme a vy pak vyplníte malý dotazník co se vám na hře líbilo či nelíbilo. Případní zájemce se mi ozvěte do pošty.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    YARRICK: vyhrála jsem o dost bodů a to celkem rychle:-)
    YARRICK
    YARRICK --- ---
    CERNAAMODRA: podle me je kuryr hratelnej pouze ve 4. Ve 2 vitez vyhraje pouze o par bodu (vetsinou o jeden) a pomalu se tocej karty (totez ve trech) ;(
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Kdyby náhodou měl někdo zájem si zahrát Arkham horror, dominion, WOW, doom či jiné a byl z okolí Uherského Hradiště tak není problém. Hrát stále jen ve dvou je nuda.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Neobjevili jste někdo kouzlo hry Ligretto2??? :-/
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    kdyby byl nekdo z ceskolipska nebo okoli a chtel si zahrat;)

Sbírka her uživatele qwc - Zatrolené hry
    http://www.zatrolene-hry.cz/uzivatel/qwc-1368/
    LACIFER
    LACIFER --- ---
    IVIS: jj je skvělej, mám ho od minulejch vánoc a pařim semtam. je to zábavný a kreativní... z negativ snad jen že to je bezkontaktní skoro... navzájem se nerubete... jen předháníte... mě to baví i vedvou abych to shrnul
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    Ahoj, sorry za OT, ale mám k dispozici opět nové STOLNÍ SPOLEČENSKÉ HRY, od každé 1 ks - info v inzerátu

[ OFFERINGNABÍZÍM: nové STOLNÍ SPOLEČENSKÉ HRY!!! / Praha / 150 CZK ]

kdyby byl zájem, tak pošta Š.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    VFISA: jo, small world jedna z nejzabavnejsich her za posledni dobu i pro me:)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Haló haló, hledají se Bangisti! Hráváme jednou-dvakrát-třikrát-čtyřikrát týdně v čajovně (jsme magoři, ale zaučíme i nováčky:-).
    Chybí nám nejen živé terče pro kulky, nože a údery, ale i někdo, koho jde pozvat na tequilu, v panice okrást a nakonec zavřít do vězení! Dáme si pivko, zalezeme do sudu a zapálíme si dynamit.

Zájemci pls do pošty.
    VFISA
    VFISA --- ---
    tak jsem na deskohrani vytuhl na par hodin u Smallworld a doporucuji kazdemu!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    poštovního kurýra jsem hrála jen jednou a zrovna ve dvou a fakt mě bavil!
    FARIN
    FARIN --- ---
    IVIS: podle me je ve 2 uplne v pohode hratelnej
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    postovni kuryr me moc zabavnej neprisel v jakymkoliv poctu
    IVIS
    IVIS --- ---
    zeptal bych se taky podobne, jestli je zabavnej ve dvou postovni kuryr?
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Šachy, Dáma, Scrabble, Day and Night, Bitva na polích Peleronu...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Ale dá se hrát go.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam