• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KINGFISHER: aktivity nejsou uplně hra na každodenní hraní. Znám a hraju je v různých variantách už přes deset let a pantomima se mi nezdá těžká ani věci pitomý. Asi jen úhel pohledu (plus je několik variant a pravidel, nejsou jen jedny aktivity).

Jestli ti 3 hodiny na deskovku přijdou nekonečný, tak to nehraj, nějak nechápu, co je za problém.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Hrajete někdo Activity? ... mě ta hra přišla nejdřív děsně super, ale po pár měsících hraní už to neni ono.. pantomima je kolikrát nesmyslně těžká a celkově jsou tam věci který jsou fakt pitomý..

mimochodem je to tak rok a půl zpátky co jsem na ebayi vyhrál aukci na originál fungl nový Monopoly z roku 1984 ... samozřejmě hrát to s kámošema současně popíjejíc alkohol se zdál jako špatný nápad..

Monopoly jsou v pohodě, ale je to fakt nekonečný.. jedna hra trvá minimálně 3 hodiny a to je fakt dlouho.. kámoš teď dostal monopoly s kalkulačkou (Irská edice - jsem hned zavtipkoval, že každej hráč začíná s mínus pěti miliony :D), odsejpá to rychle, ale furt je to nekonečný..
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Nezbavujete se někdo Proroctví? Sháním. Díky moc.
    NEFERNEFER
    NEFERNEFER --- ---
    Mam tu nejake hry co jsem dostal a nemam s kym - kdy hrat. Starcraft - jednou hranej, pak dve krabice kultovni cyberpunkove hry Netrunner (jak korporace tak runnery) a MTG Duel Decks: Garruk vs. Liliana. Pokud mate nekdo zajem tak se toho rad zbavim za nejakou proporcialni odmenu.
    KOZNIX
    KOZNIX --- ---
    Shanim hru Cyclades+rozsireni kdyby se chtel nekdo zbavit
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    rad by som si zahral GOT :), ked potrebujete niekoho do poctu v Prahe tak sa ozvite ;)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Sháníme na tuhle sobotu šestého do hry Twilight Imperium.
    Hrát se bude v Praze- Liboci.
    Pár informací o hře třeba zde:
    Twilight Imperium - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Twilight_Imperium
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    KYBL:
    MALKUS:
    PIAN0:

diky nejak to poresim
    KYBL
    KYBL --- ---
    MALKUS: Tak si můžeš koupit dva balíčky kondomů a šestkrát si zašukat;)
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    PIAN0: pivo nepiju
    PIAN0
    PIAN0 --- ---
    samozrejme, za to mas tri piva =P
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    PIAN0: ano, je hrozné zaplatit těch 60 korun na palubě:)
    PIAN0
    PIAN0 --- ---
    nebo do outpostu http://www.hernaoutpost.cz/, tam je to zdarma :)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    STRONGPAJDA: Paluba u Anděla: http://www.paluba.cz/ Půjčují hry i domů (za poplatek a zálohu) nebo hraješ na místě za 60 Kč a každá 4. návštěva je zdarma.
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    ahoj,
    rad bych si zahral nekde v Praze deskovky. Existuje nejakej klub, kde by se dalo zajit a pujcit si ruzny hry a zahrat si??
    diky
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Jste autorem geniální deskovky, která se vám válí doma v šuplíku?
    Tak se stavte na setkání autorů deskových her!
    Czech board games: Setkání autorů
    http://www.czechboardgames.com/index.php?id=328
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Zdravím, sháníme čtvrtého do hry - Warcraft s expanzí, sobota 14. ledna odpoledne (přesný čas doladíme), Praha, Troja.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NONOBODY: je to uplně jiný systém než descent...podobné pc předloze - respawn,příšerky za které nejsou expy apod. PVPsouboje - příliš zdlouhavé po upravení pravidel výborná hra.
    NOPOGO
    NOPOGO --- ---
    NONOBODY: mám klasický Warcraft a ten je nic moc. WoW mi připadlo propracovanější, ale osobní zkušenost nemám.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Zvažuju koupi World of Warcraft.
    Máte někdo nějaký zkušenosti?
    Vlastníme Descenta, ten nás hrozně baví, takže bysme si představovali něco obdobnýho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam