• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: K Záchranářům a Funkenschlagu vycházejí rozšíření jen jako nové herní plány, u kterých se s přidáním do původní krabice taky vyloženě počítá
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: K Dominionu zase kromě krabic vyšlo i pět jednobalíčkových rozšíření, která prostě přidáš do krabice
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    no myslela jsem to spíš, jak říká Falco, ne jako soutěž

jak to počítat - asi podle krabic?
    btw. na Carcasonne bych zrovna dojela, páč to mám homade s x rozšířeníma, ale v jedný krabici:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    BALAENA: ja bych to nebal jako zavodeni, aspon se clovek neciti sam blbe ze mu hry svym objemem prekazi vsude.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NONOBODY: a jak to chceš počítat? jako kolik krabic? každé rozšíření zvlášť?
    anebo naopak po titulech se všemi rozšířeními? čili "jedno Carcassonne" by měl jak majitel základní krabice, tak ten, kdo k tomu má všech devět nebo kolik rozšíření?

a vůbec, je potřeba takhle závodit? nestačilo by, aby se do klubu cvoků mohl zapsat každý, kdo má doma víc her než volného místa?
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    to by byla docela pěkná anketa, kolik máme kdo doma her:)
    apropó moje máma rozhodně tvrdí, že jsem nemocná...
    FALCO
    FALCO --- ---
    NOIZER: dokud mas tu osobnost zivou tak mas tu minci, neni to kazde kolo. Jinak dovolim si propagovat deskozrout.cz kde se tyhle a pripadne dalsi otaky budou hrat lepe. Jinak klidne odpovim tady nebo do posty.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    FALCO: kazdopadne mam tam nejaky nejasnosti.. treba jak s temi mincemi? kdyz treba za USA zacnes se slavnou osobnosti, ktera ti dava minci, znamena, ze kazdej tah dostanu minci? nebo si to budu pocitat jako jednu minci celkove do poctu? prijde mi, ze kdyby to bylo kazdy tah, tak je to relativne jednoduchy zvitezit ekonomicky.. nebo by to vyprovokovalo druhyho hrace k hodne rychly akci slavnou osobnost zdecimovat co nejdriv..

otazek pravdepodobne budu mit vic a nevim, jestli to je tady ontopic (nevim, kolik lidi tu civilizaci hraje aktivne), tak jestli to neresit radsi v poste?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    FALCO: no tak.. to ja nevim, jak se jim to bude libit jeste:D me se to libilo, tak jsem jim to koupil.. jinak v nas to nastesti rodice pestovali uz od mala, hrali s nami z pohadky do pohadky, dostihy a sazky, kamionem po evrope, marsal a spion, sachy, karty, kostky, porad neco.. no a s nami uz se to veze:) ja mam doma asi 40 her, bratr tak 30.. jsme nemocni:D
    FALCO
    FALCO --- ---
    NOIZER: zavidim ze je rodina ochotna hrat 6ti hodinove 4x hry :). Nova Civilizace je moje oblibena hra.
    Pravidla vypadaji monstrozne, ale proste pripravu hry udelas podle navodu a akce mest jsou relativne vsechny sepsane na prehledove karte.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ja jsem bratrovi s manzelkou koupil Civilizaci.. a to jsem si dal:)) nejdriv se to musim naucit, pak to musim vysvetlit jim a pak si to s nima prej muzu zahrat:)

po precteni prvnich 12 stranek (popis soucasti a priprava hry) jsem myslel, ze upadnu pod stul.. ale musim vydrzet, protoze me ceka dalsich 15 stranek o tom, jak se to vlastne hraje.. za 4 hodiny jsem uz zvladnul rozlozit hru a precist pul pravidel:)) drzte mi palce
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Ja dostala rozsireni k Mice and Mystics, kamarad rozsireni k Zombicide a pritel Sherlocka, takze dneska zacneme a mame na to tyden, nez se nam vrati dite;-)
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    POHODAVOLE: Z pohádky do pohádky jsme si vyráběli jako děti, spousty různejch vychytanejch verzí. Tak si ho pak s dcerou taky vyrob, dá se to pěkně vytunit.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    NOIZER: To jsem si přála já a Ježíšek splnil:)
    tak si někdy zahrajem ne?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SH_PANDA: kurna to me bavilo pekelne, ale nidky jsem bohuzel nemel, tak koupim dceri, az mi doroste :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ja jsem zjistil ze maminka moji pritelkyne schovava doma stare hry pro deti. takze se tesim jak budem o vanocich hrat z pohadky do pohadky. snad to neni moc OT ;)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    ja bych koupil k vanocum 7divu, ale za nejakou lidskou cenu.. tak do 500,-
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ja bych chtel Smallworld, pac je to roztomile nakresleny a je to anglicky!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    DELLAMORTE: To mi říkali v HRASu, když jsem byla těhotná, že si pár let nezahraju... naštěstí to není pravda a najde se čas třeba i na Arkham :-)
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    DELLAMORTE: No tak to si budeš muset chvíly počkat:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam